17:53' svar på tal!

FRÅGA: ica jerry om Mobilbloggar:
du brukar ha ganska mycket modekoll så jag har några frågor till dig :)

1. tycker du att klackar passar med shorts ?
2. tycker du jumpsuiets är snyggt ?
3. skulle du kunna ha på dig en spets tröjja ?


svar:
1. ja det är sjukt snyggt! :D speciellt nu till sommaren!
2. nja det är inte precis min smak.. men det finns en och en annnan som är snygga!
3. ja tänkt ett par jeans shorts och innan för shortsen en spets tröja och antingen klackar, boots eller converse! så himla snyggt! :D

forstätt gärna att ställe era frågor, men nästa gång ni ska kommentera skriv era namn istället för anonyma och ica jerry! ;) hhahah blir mycket roligare med namn och så! :D




13:29' sängen med bästa vän.

tänkte berätta lite vad som hände igår, ja det började med att emelie ( bästa vän ) och jag vaknade upp i min säng och gjorde vid oss och sen körde mamma oss till tingvala där vi skulle orgientera! sen var vi på plats och då när vi skulle orgientera så gick vi vilse och jag trillade tre gånger och det tog 2 timmar för oss! hahaha! lyckat. men sen gick vi och käka kebab och sen hem till emelie där vi solade och packade och sen åter hem till mig. och då åkte vi och handlade käk med pappa och se åt vi efter det gjorde vi vid oss lite bara lite mascara och plattade håret och sen stack vi på fest och kom hem på natten då vi kollade på film och deckade. nu har vi bara käkat frulle och kollar på dirty dancing och äter chips oh choklad! mums! :D

jag & emelie :


jag :


Mobilbloggar

HAHAHA har precis haft orgintering i över 2 timmar! Trodde seriöst jag skulle dö, jag och fanny och emelie vi gick med några killkompisar och sen trillade jag typ tre gånger med röven uppåt i luften och alla bara skrattade :( jävla knä. Och sen gick vi vilse och gick ner för en super brand backe hahaha! Men nu ska jag och emelie dra till roma och köpa varsin stor fet kebab, mums!!

Film

Sitter och kollar film med bästa vän och äter chips dippa bakelse och massa annat gott! :d men tänkte bara visa att jag levde men bloggar mer imorgon! Godnatt

18:11' you and me= friends forever?

har tänkt på en sak, vänskap är verkligen en av det bästa som finns! vad skulle man gjort utan sina vänner?vänskap går absolut före killar och allt annant! jag har världens bästa vänner, skulle inte klara mig utan dom! dom alla är olika och helt perfekta på deras egna sett! älskar er! (L)

men nu ska jag ut och träffa Fanny och sen vid 8 kommer min bästa vän hit!




16:52' svar på tal.

fråga: om du fick två önskningar vad hade du önskat dig då?
svar: 1. att min hund levde igen så jag kunde få träffa honom.. 2. att jag fick så många önsknigar jag ville!

fråga: vilken kändis hade du velat ha sex med?
svar: haha det borde ni veta? ;) och mitt svar är med min man Tom cruise!!! (L)

fråga: hur kan du vara så söt?
svar: jag äter för mycket godis :$

fråga: har du någon gång varit kär? är du kär nu? och varför är du singel när du kan få vem fan du vill?
svar: nej jag har aldrig varit kär.. aldrig! och nej jag är inte kär i någon och jag är singel för att jag inte har hittat den rätta ennu? men finns ingen kille för mig som sagt :) och sen kan jag tyvärr inte få vem jag vill i heller.

fråga: är du bra vänner med dina föräldrar eller är ni som hund och katt?
svar: min mamma och pappa är absolut mina bästa vänner, dom vet allt om mig! exakt allt! det är dom jag kan lita på till 110 %!

fråga: var kommer du ifrån?
svar: makedonien,slovenien & sverige.

fortsätt att ställa era frågor så svarar jag genast på dom! :D


16:35' det finns inget som heter ' för alltid ' .. bullshit!

hello, håller på att städa mitt rum lite ska få fin besök idag (a) min bästavän kommer hit och sen sover här! :D myspys. imorgon blir det ingen skola utan vi ska till någon skog och orgientera där, orkar inte :( så ska bara ta dom klämmorna på pappret och sen är jag klar! snart är det valborg och jag dissar nog både helsingborg och lund, för känner att jag inte är sugen på något utav det! inte att festa överhuvud taget?? börjar jag bli sjuk tro? ;) nej haha! men ska fixa lite saker så bloggar senare. kyss.

22:09' FUCK ME BABY HERE AND NOW! I JUST LIKE IT!



alla blir medlema nu! :D /\
                                    |
                                    |
                                    |

men detta var sista inlägget för mig idag! och imorgon kommer nog inte vara så himla mycket uppdateringar kanske något mobil inlägg? för går till halv 4 imorgon och sen ska jag göra en sak och sen bara ligga ute och sola! :D men ni kan ju bli medlema på den bilden/länken i detta inlägget och fortsätta att fråga en massa frågor så svarar jag på dom imorgon! så godnatt sov gott för det ska jag göra! (a)


Mobilbloggar

Tänkte testa att mobil blogga, och det känns som det funkar. Idag så var det skola som vanligt och sen åkte jag med emelie hem efter skolan och vi har solat hela dagen och färga har vi fått (a) är nästan neger nu! Men det är inte alls samma färg som jag får nere i makedonien! Just nu sitter jag och emelie hemma hos hennes mormors kompis som ska lära oss lite om magdans men det var inte vår grej precis, det finns ju egyptisk och turkisk magdans och hon kunde bara egypisk och det är en jävla skillnad. Så det var inte vår grej. Egyptisk var mer med bröst och höft och armar, så vi får se hur det blir. Jag måste fokusera på gymmet och så nu.. Jaja har väll inte så mycket mer att säga, tänkte bara visa att jag levde bloggar mer när jag kommer hem. Puss

20:35' svar på tal!

har redan fått några frågor! :D så tänkte svara på dom nu, men fortsätt att ställa era frågor till lilla mig! :D

fråga: Hur lång är du?
svar: Jag är 170 cm!

fråga: Har du någon på G med? eller någon du gillar? isåfall vem? :D
svar: Den första frågan var lite svår att svara på... men ja gillar och gillar jag har känslor för en kille som heter Hampus.

fråga: Festar du ofta?
svar: nej inte så ofta, händer väll.

fråga: Vilken linje har du sökt in till?
svar: 1. nic - frisör 2. nic - stylist 3. drottning blanka - stylist. i helsingborg.



20:00

fick en fråga om jag inte kunde ha frågestund igen? och svaret är NEJ inte just nu iaf för jag är så otroligt glömsk och låter alla frågor vara kvar i frågestunden, så det ni undrar över bara kommentera det så skriver jag svar på tal istället! och senare mot månaden eller nästa så kör vi igång med en rejäl frågestund med video inlägg som svar! lovar er!

just nu så gör jag inte så mycket, lyssnar på musik och snackar med lite folk på msn/facebook. imorgon så ska jag och Emelie på dans hennes mormor känner någon som kan allt inom magdans eller vad det var! och när vi lärt oss grunden så ska vi börja på reggae dancehall , tror jag det hette? alltid kul med något nytt! :D

detta är typ sån dans :




17:22' söta bilder va? hahaha .... :$

hahah, kommer ångra att jag lägger ut dessa bilder sen, men vafan natalie + goa kex = krängarN! :D hahah!
jaja hoppas ni får ett gott skratt utav mina söta bilder, för tycker att mi blogg har blivit lite deppig.. kanske inte så kul att läsa en massa depp lägg alltid, men har min blogg för att skriva av mig och det känns skit skönt efteråt ska ni veta! :D men ska fortsätta kränga litta kex nu! :D yummie.

inget smink.




någon som vill smaka? (a)


16:50' låt hela världen se ditt vackra leende!

haha ooppps :$ jag skulle ut och sola i trädgården så hade musik och allt igång men slutade med att jag deckade och fick några samtal på mobilen... vet inte hur länge jag sov! men skönt var det! :$ ska ut snart igen och då ska min bebis följa med! myspys iih :$ man får ju passa på att sola medans det är fint väder! :D bloggar mer sen!


07:28' svar på tal!

Anonym om 22:52' hem kommen.: vad är de osexigaste en kille kan göra?

svar: prata om sitt ex eller säga något osmart!


22:00' Det är svårt att älska men så lätt att hata..

vad jag än gör så blir allt fel.. jag duger inte till något! orkar inte mer.


21:35' macedonia here i come baby! (L)

shit, jag vet inte om jag ska åka till makedonien direkt när vi får sommarlov och då åker jag dit själv och åker hem efter två månader med mamma och mamma och bror ELLER om jag åker dit med mamma,pappa& bror och stannar där i en månad och åker hem med dom igen.. jag vill verkligen vara där så länge som möjligt, jag vill flytta dit. men jaja jag får väl börja tänka ut om jag ska åka ner själv och vara där nere längre eller åka ner med familjen..
vakna - stranden/sola/bada - äta - duscha - göra vid sig - utgång/festa/träffa/ragga killar - hem och sova. = varje dag. wiie! :D


21:30' oooh baby, take me to bed!

så skönt det var med en varm och go dusch! just nu så ligger jag i sängen och snackar i telefon med Johan, ska alldeles strax sätta på Grease och sedan top gun så kan kommer jag sova gott inatt! :D men vill inte kolla film själv :( buhu. någon frivillig som vill komma hit och kolla film med mig och ge mig lite massage?! (a)
aaaw, nu kom min lilla valp upp till mitt rum, så han ska jag mysa med hela kvällen! :D en räddare mitt i nöden eller vad man säger? nej men han är min lilla bebis! :D men ska ner nu och ta ett stort glas med kall cola i! :D säger godnatt så hörs vi imorgon! puss!







John Travolta – You're The One That I Want
John Travolta – We Go Together




20:47' nu- duschen.

Är han verkligen intresserad av dig tar han kontakt med dig på något sätt..





16:20' brun.

såååå brun jag har blivit! :D härligt! igår så sov jag ju hos johanna så uppdaterade inte så mycket. men vi åkte till gröningen och träffa några utav mina kill komisar samt ansra killar. mums! ;) sen idag så har jag nt gjort så mycket har bara chillat ute lite, har märkt att detta lovet har vi haft fullt med folk.. min bror har haft några kill kompisar som sovit här samt hans tjej och hennes kompisar och dom är även här nu, känns som en stor makedonsk familj ( olivers tjej och killkompis är makedoner) aja, men nu ska vi ut och äta chevapi! muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuums! :$

-
jag saknar dig..


13:18' @ johannas place.

har precis kommit hem ifrån familia med johanna och vi hittade varsin bh, sjukt skön var den! :D super. ikväll så ska vi ner till gröningen och träffa johan samt hans vänner, mysigt. men vi kanske åker dit tidigare och träffar andra och bara chilar innan vi träffar dem! och jag ber om ursäkt för dom konstiga depp inläggen igår.. what ever sånt kommer ni antagligen att få stöta på senare i bloggen, jag är ju en människa och har känslor jag med! men slut pratat om ddet nu! johanna är i duschen nu och sen ska vi väll börja göra v oss sakta men säkert! och är det någon mer som tänkt ta sig till gröningen idag så hör av er! :D ni får bild på bh'n sen när jag är hemma. puss

23:00' jag gillar dig, du har förtrollat mig.

jag gillar dig.. eller så är det du som har förtollat mig? jag vet faktiskt inte vad du vill men du vet vad jag vill och det är en jätte jobbig känsla. jag vill vara hos dig hela tiden.. bara mysa och få vara med dig. men känner mig så osäker i allt. vad ska jag nu göra? jag brukar alltid vara försiktig och väldigt svår fångad.. jag var det i början mellan oss två, du frågade hela tiden hur jag ville ha det vilket jag tyckt var väldigt jobbigt då men väldigt gulligt nu.. en sak vet jag och det är att jag inte är kär men jag har känslor för dig. jag vill bara ha någon som gillar mig för den jag är, men jag klarar mig utan kille men nu, vill jag bara vara med dig.. jag vill vara din och du min.. vad har hänt med mig?! ..  men en sak är säker jag kan glömma dig lika snabbt, visar du inte ditt inresse så är det din förlsut och så är det kört för dig, game over! vad är det som händer med mig?! kan någon förklara..


22:52' hem kommen.

kom hem precis typ, har haft jätte trevligt med matteo och granit och deras kill kompisar samt natalie och hennes ena kill kompis '' katten '' som jag kallade honom för (a) blev inga bilder för vi hade fullt upp med annat ;) imorgon vet jag inte vad som händer ännu, orkar inte bry mig iheller.. känns som allt bara blir skit endå. men nu ska ja bädda ner mig och ta täcket över huvudet... vill bara skrika och gråta.. ja jag vet inte vad jag vill mera.. är så himla trött på allt! hejdå.


18:20' nu glider jag..

... mot bussen! så varmt det är frf och jag går utan smink och löshår! eller ja jag har bara bytte lite mascara! så jag uppdaterar som sagt mer när jag kommer hem med bilder också om ni har tur! ;) men här får ni några bilder som jag precis har tagit med webbben, inte så bra bilder men har man tråkigt så har man!





pussss!


17:08' nu kommer natalie!

snart kommer natalie hit, så ska vi göra v oss och sen beger vi oss till gröningen för att träffa Matteo och hans kill kompisar! mycket trevligt! :D och kameran följer med! :D men jag bloggar antagligen innan jag sticker annars bloggar jag när jag kommer hem igen!

söta Natalie :
och hon har ett väldigt fint namn! ;)


13:23' så skönt med sooooooooool!

det bir fest eller till gröningen med Natalie ikväll sitället! :D härligt! :D


12:17' glad påsk!

idag är det ju påsk, men eftersom min bror eller pappa inte är hemma idag & kommer inte hem förens sent ikväll för att dom är på någon bil messa i jönköping tror jag det är och sen ska dom på street race där med! jag ville också följa med! :( buhu.  så jag och mamma ska antagligen bara hem till farmor och farfar och käka och sen hem igen typ, sen får ja se vad som händer kanske träffa hampus om han nu kan. men nu ska jag ut i värmen och få lite färg och sen ta en dusch, medans jag gör det så kan ni väll bli medlem här? :D

http://www.supergratis.se/?r=79856
- ni ska värva vänner & sedan får ni poäng som ni löser ut till tex bio chekar, tv, ps 3, iphone's m.m! och ni får 20 poäng direkt när ni blir medlema plus 5 poäng som påsk present! :D så missa inte det!!

bjuder på en bild på hampus, men man ser inte så mycket för att han inte ville vara med på bild -.-




11:54' gårdagens shopping!

haha det blev inte så mycket bloggande igår, för var på kalas hos min kusin som fyllde 7 år hade mycket trevligt, och sen var jag ute och träffade folk och var även ute på jakt i byn efter några idioter med danne ;) men det tar jag inte upp här vad som hände och inte hände! men tänkte visa vad jag hittade igår! tack mamma och pappa (L).

1. jeans.



2. vit tunika/linne.


3. marinblå tunika/linne.




och sen var det någon som ville se hur den rödfärgade magtröjan såg ut på mig som jag köpte för typ två dagar sen, så här ser den ut :




11:21' love is in the air? ..

 
jag faller lätt för en kille..  & lika lätt för att glömma dom!


10:29' nu blir det shopping!

med mamma & pappa, så bloggar mer sen. ciao


18:39' hampus är seriöst bäst efter mig :D

nu blir det film med hampus, bloggar senare. puss


14:58' tonight i'm fucking you.

dagens låt! :


00:30' hår tips!

sliter på håret.
1:
 föna inte ditt hår utan låt det själv torka (om du har tid) det slits inte lika mycket på ditt hår.

hår inpackning gör susens!
2:
använd inpackning 1-2 gånger i veckan, överdriv inte att använda det 4-6 gånger i veckan, ditt hår behöver vila.

använd alltid varmeskydd
3:
använd värme skydd varje gång du plattar/lockar ditt hår, det gör så du inte sliter på det lika mycket.

använd mjuka gummisnoddar
 4: den där lilla metalbiten på snoddarna kan slita riktigt mycket på håret, inskaffa därför snoddat utan dem. det finns tex att köpa på glitter och kicks m.m


 ät hälsosamt, gärna kosttillskott.
5:
håret behöver näring inifrån. så en bra kost kan göra mycket för din hårkvalité. att äta vitaminer är också bra, och det finns speciella just för håret, tex Silica.

 borsta inte håret blött
6:
det sliter väldigt mycket eftersom blött hår är mycket svagare än torrt.

om du har torrt hår
7:
tänk då på att hårspary ofta har alkohol i sig och torkar ut ännu mer.

sov INTE med uppsatt hår för OFTA
8:
håret får inte andas och uppsättningar sliter väldigt mycket på håret. variera gärna om du nu gillar att ha uppsatt hår så det inte slits på samma ställe, att göra en lös fläta sliter heller inte så mycket på håret.







TRYCK PÅ LÄNKEN/BILDEN LÄNGST NER!

vill ni vara jätt gulliga och trycka på denna länken/bilden längst ner på detta inlägget och bli medlema? (a) ni ska bara fylla i er hotmail och ett lösenord. och sen så ska ni värva vänner och få poäng som ni sedan kan lösa ut till tex bio chekar, ps 3, iphone's och massa annat skoj! :D bli medlem nu och börja samla ihop poäng! :D lycka till.


21:40' små shopping.

här kommer bilderna på vad jag hittade både igår och idag, hittade inte så mycket.. men ska iväg till malmö nu någon dag för mer shopping! :D wiho. och fottade snabbt för ska ut nu, så bloggar sen.

1. mag tröja.


2. svart tröja.

3. rosa linne/tröja.


4. string.



&&&& så bjuder jag på två söta osminkade tjejer.
olivia & jag. love you twin.




olivia & jag.

men nu måste jag rusa för nu är oliver utanför med sin moppe så ska vi iväg och träffa dom andra, jag får lyx han kommet utanför vårt hus för att jag inte orkar gå ;) jadååååååååå!


16:30 mer shopping!

hejsan alla, var ju på sirocco igår med cesthella & fy satan så kul vi hade! :D vi dansade och hade kul hela kvällen. efter det så åkte vi och åt nattmat med pappa och kom hem vid 3 och somnade direkt, sen vaknade jag av att cesthella nös heeeela tiden.. hehe (a) så vi gick upp och käka och sen gjorde v oss och vidare till vla där jag hittade en jätte fint linne :D sen åkte hon hem, så nu ska jag snart ut med olivia min tvilling och sen vidare till familia där det blir ennu mer shopping och fika! :D så kommer bilder när jag kommer hem. cya babes :*


16:28' du är så fin och du är verkligen min drömkille..

jag vill ha en kille nu, och jag vet exakt vem som ska bli min kille.... ?


16:03' big brother's låt.

vad tycker ni om big brothers låt? sommar plåga eller inte? jag tycker bara den blir bättre & bättre! :D



hiss/diss ?


15:45' ååh dör :|

så fint väder det har varit både igår och idag, jag bloggade inte igår för att det hände en massa små saker på morgonen som jag nt tänker ta upp ibloggen och sen så låg jag och mamma bara ute och solade i trädgården. har solaat hela dagen idag också och var även uppe en sväng på familia med min bror och hittade lite smått och gott, lägger upp bild senare i think. nu snart så sätter Cesthella sig på bussen och är hos mig om ca 1 timme och sen ska vi sola ute i trädgården och sen ska vi börja göra v oss så smått och sen taggar vi inför sirocco ikväll! :D men jag bloggar mer sen och imorgon bjuds på massa bilder! :D


16:53' ojdå..

har varit en liten olydig flicka och inte bloggat på heeeela dagen :$ men har haft fullrulle hela eftermiddagen! och gud vad varmt det är ute :D vår väder! wiho. nu ska jag tvätta mitt löshår och slänga i lite hår inpacking! cyaaaaa darlings :*


00:02' musik, städning & tandblekning på G!

har precis kollat klart den nya gaylord fucker filmen, familjen är värst elller vad den heter! fyfan vad jag flabba! (a) sitter och lyssnar musik och kan absolut inte sova så ska städa mitt rum och fortsätta lyssna på musik samt bleka tänderna! asså jag älskar att städa mitt rum på nätterna för då är man pigg och inte kan sova och då kan man lika bra städa rummet! :D awesome! :D imorgon ska jag antagligen träffa min bästa vän Emelie! <3

och glöm inte att bli medlema här sötnos! :

http://www.supergratis.se/?r=79856


Life is a game we play.



detta är så sant som det är sagt!
'' den enda killen en tjej kan lita på är sin pappa ''


11:16' grattis Ema min man! (L)

grattis hjärtat igen, och hoppas du får en super duper bra dag! vi ses på sirocco & då ska du få en enorm kram! love you. ♥ min kära lilla kusin Emilija kom och väckte mig, aja bra endå? för just nu håller jag på att färga min utväxt! wiiie! :D


en söt bild på lilla ema! :*


23:12' music!

kvällens låt! nu ska jag snacka tele med ervin, ciaaaao!


18:39' nu blir det mat!

nu blir det schnitzel och pommes, så himla gottgott! :D var ute någon halvtimme i trädgården med boss och mamma, och kan säga er att jag fick jätte mycket med färg i huvudet! awesome! :D snart kommer johanna till mig och då ska vi ha en film kväll och prata en massa, för det behövs kan jag säga!!


14:00' yeeah!

wiiie, nu är det äntligen påsk lov! så gött :D vet inte vad jag ska göra mer än att det blir sirocco/cantina med cesthella på tisdag och sen va med emelie på söndag och eventuellt på onsdag, shoppppping (a) hihi.
blev klar med min snygga mobilväska på slöjden igår så ni ska få se bild på den nu! :D blev ganska nöjd med den, men lite för stor för min mobil.. men då kan man typ ha pengar där i också? eller något annat ;) hehe :$
nu är äntligen våren här, märkte när jag gick hem ifrån skolan att gräset var jätte grönt och alla buskar och träd blir bara grönare och grönare för varje dag som går! :D och bara 1 och en halv månad kvar tills jag slutar 9:an ungefär :D och snart sommar! :D wihoooo! ååh, gud vad jag längtar! (a) och längtar så enormt till makedonien, det är den bästa känslan när vi stiger av bilen framför vårt hus i makedonien med all släkt och vänner! :D och sen in i huset packa upp kläderna och andra saker och sen dagen därpå ( om vi kommer på kvällen) stranden och på kvällen utgååååååååång! :D en hel månad där nere.. iiiih :D vill flytta ner dit.. får se hur framtiden ser ut senare, har redan lite planer ;) men känns som detta blev en bibel nu så nu ska jag sluta trada (a) kisses :*





18:33' vilken gullig video!

det är nog en hel del som har sett denna ur gulliga videon! sitter här med tårar i ögonen, så himla fin! och ni som inte har sett den borde kolla på den nu! :D


08:00' godmorgon!

visst har jag blivit duktigare med att skriva morgon inlägg? haha  (a) ska snart dra mig till skolan och slutar inte förens vid halv 4 så kommer blogga när jag är hemma någon gång, så länge medans jag är borta ifrån skolan så kan väll ni bli medlema här? (a)  ----->   http://www.supergratis.se/?r=79856   <------



21:42' svar på taaaal!

Anonym om 21:21' ny hårfärg? ...:
det är väl bara positivt om någon vill ha samma saker som dig som nu tex hårfärgen.
se inte det så negativt se det positivt istället.

svar : i detta fallet så ser jag det negativt, för att den personen härmar mig med allt! exakt allt. det går inte att beskriva och endå så har jag kännt den personen i nästan hela mitt liv, så jag kan tala om för dig att det kan vara ganska jobbigt i slutändan!

och ni som kommenterar vill ni vara snälla och skriva era namn så man vet vem ni är? det är inte så svårt, jag lovar! ;)


21:32' shopping baby! ;)

här är två saker som jag verkligen måste köpa!



21:21' ny hårfärg? ...

nu har jag tänkt jätte länge på detta.. och ja ska nog slinga mitt hår ljust bruna slinger antaglige efter jag kommit hem ifrån makedonien i sommar! och då hade jag tänkt såhär! jaa, jag ska fära mitt hår ugerfär såhär efter sommaren! punkt slut! tror ni att jag hade passat i det? ;) för börjar bli trött på min platin blonda hår, känns lite last year nu... ;)




åååh, jag smälter bara jag ser denna hårfärgen! :| men kommer döda den personen som kommer ta denna hårfärgen nu ;) för vet att det kommer vara en en tjej X som kommer att göra det, men kommer sätta stop för det isåfall.. hon härmar mig med allt, stil/hårfärg! borde sätta @ copyright på allt känns det som!

 get your own style and stop taking others. but I can understand that you do as you do, because I had also do that if someone looked like me;)


21:16' hår tips!

nu tänkte jag tipsa om super bra hår produkter som jag använde för första gången idag! och jag kan säga er att det gav mig resultat DIREKT! så det är därför jag tänkte ge er detta tipset!
det blev lent och fint direkt, och så luktar det super fräsch! har inte testat hårsprayet ännu, och hårsprayet är längst till vänster ( med orange färg )



1. det är varme skyddet! och det kan man köpa hos en frisör
2. det är hår inpackningen och kan också köpas hos en frisör!


16:22' dagens musik!

här kommer lite blandad musik ifrån balkan! opaaaaaaaaaa! :D
Jas sum strasten muzika . Nadevam deka vie kako ovoj vid na muzika . Jas sum Balkanec devojka

Andrea ifrån bulgarien.
sjukt duktig brud!



Todor "Toše" Proeski , en sjukt känd och duktig sångerska ifrån MAKEDONIEN (L) en riktig läcker bit är han också! sakam sakam sakam.
haha, han har lika fint namn som min älskade kusin!




hahha, jag borde spela in nästa gång min bror sjunger en av toses låtar eller någon annan! sjukt duktig är han, han får verkligen upp tonerna perfekt och allt! men han hade dödat mig .. :|

07:54' vilken natt! :|

shit, har inte alls sovit bra inatt, har sovit på min mobil och vaknade flera gånger men dumma jag tog inte bort mobilen ifrån ryggen så nu har jag sån jäääääääävla smärta i hela min rygg! :( buhu. och nu på morgonen så ska vi ha nationella i engelska.. jaja jag kommer att klara det, har klarat alla mina adra nationellaprov så varför skulle jag inte klara det denna gången? ;) men nu ska jag göra vid mig lite snabbt och sen dra till skolan, bloggar efter skolan! :* kisses.


20:06' alla lyssnar!

denna låten är så otroligt känslomässig! ryser igenom heeeela låten, och gud vilka tankar och minnen jag får helt plötsligt på allt och alla.. speciellt mitt hjärta Yoda som just nu är i himlen..


19:39' påskmust!

hejsan allihopa, sitter här och dricker påskmust och dunkar musik! :D chill! har inte hänt så mycket idag. skolan som vanligt efter skolan åkte jag och mamma in till stan för att möta upp Thea så jag kunde köpa biljetter till sirocco sedan hem för att käka och sen iväg med mamma på nya äventyr! ;) har varit full rulle om man säger så, vi har även köpt feeeeta godis påsen och massa kakor, tagga bigbrother ikväll! :D hihi. nu ska jag fortsätta dricka min juvliga påskmust och verkligen njuuuuuuuuuuta! :D föresten är det någon mer som ska till cantina/sirocco? isåfall kommentera detta inlägget! :D jag ska dit med min älskling cesthella!

jag & cesthella :




23:05' dagens musik!


17:29' you + me = love... ?

kom precis hem ifrån uv-samtal, och det gick strålande ska ni veta! :D men nu drar jag in till grannen, har lust att lägga mig på stuttsimattan på trägården och soooooola! :D


09:04' falskhet...

det är det värsta jag vet! finns nog inte värre... och en sak till som är så falsk är när en kompis eller en jätte nära vän skaffar kille / flickvän och sen slutar höra av sig och aldrig kan ses för att dom umgsås med sin pojkvän/flickvän. jag hade aldrig dissat mina vänner för min pojkvän.. ALDRIG! visst jag förstår att man vill umgås med den man verkligen gillar och är kär i men man måste också ha tid för sina vänner! man ska tänka ett steg före.. vad händer när man gjort slut med sin pojkvän/flickvän? kommer sina vänner vara kvar endå? nej tror inte det om du redan har dissat dom under tiden du var tsm med din flickvän/pojkvän.. det är iallafall så jag tycker och tänker.. & hoppast att du BORDE ta åt dig av det, för jag vet att du följer min blogg ;)



08:58' just nu!

sitter jag i datasalen och gör lite engelska uppgifter, idag så ska jag bara på utvecklingssamtal och sen så vet jag inte, plugga om jag har fått läxor.. patrik åkte ut igår ur bb :D fyfan vad bra! och nästa vecka hoppas jag att madde eller peter ska åka ut! shit vad jag har ont i ryggen... i need massage, ska fråga någon i skolan om dom är frivilliga till att ge mig lite massage! men vi hörs när jag är hemma igen! kisses.


20:49' Kade si koga mi naJpotrebna ?


18:36' hemkommen ifrån ULLARED! ;)

hejsan kom nyss hem ifrån ullared, haha! och hittade lite krimskrams! :D så tänkte lägga upp det nu! :D

1. sex godis/leksaker. köpte det på den porrputiken utanför ullared som heter Martin eller något sånt? hahah :D det är två '' pennor '' som är i smak av choklad & jordugg som man sedan kan rita/måla på sin kille tex och sen sklicka/suga upp det! ;) nasty girl! ;) undra vem som bli den första jag använder det på! HAHHHA... ;)



2. hår spray och varme skydd till håret , shampo & hårinpackning


3. foundation pensel, lös-ögonfransar, hårfärg & ögonfrans-böjjare!


4. 1 =genomskinliga björn borg 2= vanliga spets string.



5. ett skärp.


& sen så hittade jag lite annat smått & gott också som jag inte tänker lägga ut här, för det ska bli en överaskning till min underbara kompis Emelie! :*


20:20' kass uppppdatering!

har precis varit hemma hos farmor och farfar & äta smörgostårta (?stavning) mums! sen nu ikväll ska jag nog bara vara ute och träffa lite folk, asså har märkt att jag inte har varit ute och festat eller något sånt.. kan vara pga av vädret.. aja. imorgon ska jag till ullared (y) har inte varit där på as länge, ska köpa hårfärg och lösögonfransar och lite annat smått och gott, ska även träfa Ola-conny & Morgan, om dom nu är där. sist jag var där så träffade jag och Olivia Morgan och då hade han torkat näsblod i hans vänstra näsborre! hahahah.. :| gulliga pågar det där.. skämt å sido, men tror nog dom är jäkligt roliga och har en underbar personlighet.. nåja då vet vi vem som är nominerade den här veckan i big brother, Patrik & Rodney.. vem tror ni åker? jag tror och hoppas på att Patrik åker ut ur huset.. men nu ska jag in till grannen, passar deras hus samt deras jätte söta katt! hör sen :*


13:28' dagens låt!


15:40' en fet kebab med mycket vitlök sås! muuuums!

slutade skolan vid två så har mest bara chillat när jag kom hem, fick även mina omdömen idag! och måste säga att jag är super nöjd! förra terminen hade jag igi 3-4 ämnen och denna terminen har jag G och VG i något ämne :D men ska fösöka få upp det till ännu mer VG :D vill man så kan man! idag händer nog inte så mycket vad jag vet.. så får se :D ...................................... nu blev jag sugen på kebab?!?!?!?!? :| med mycket vitlöksås och en stor fet kallcola! ååh det ska jag äta idag! japp! :$


20:03' min valp har upptäckt sin snorre!

HAHAHHAHAHAHA, min valp Boss har upptäckt sin snopp, och runkar eller vad man ska kalla det för? värt att se! :D


19:09' länkbyte!

nu tänkte jag tipsa om denna söta tjejens blogg, gå in och kolla helt awesome! :D
www.nattstad.se/EmelieeA


13:04' music is my drug!

här kommer lite blandat musik ifrån spotify, så det är bara att trycka på länkarna! :D och glöm inte att frågestunden avslutas på lördag/söndag! :D

1. Haddaway – What Is Love
2. The Lonely Island – I Just Had Sex - Edited Version
3. Danny Saucedo – In The Club
4. Lucenzo feat Big Ali – Vem Dancar Kuduro
5. Jennifer Lopez – On The Floor
6. Enrique Iglesias – I Like It
7. Eddy Wata – I Like The Way - Balkanian Short Mix
8. September – Kärlekens tunga
9. September – Baksmälla feat. Petter
10. Kylian Mash – Club Certified (feat. Akon & Glasses & Puls) - Radio Edit
11. Enrique Iglesias – Tonight (I'm Fuckin' You)
12. Cidinho & Doca – Rap Das Armas - Lucana Radio Edit
13. LMFAO – Yes
14. Ke$ha – Blow - Cirkut Remix
15. Chris Brown – Yeah 3x - Explicit Version
16. Flo Rida – Who Dat Girl - feat. Akon
17. Mohombi – Coconut Tree
18. Mohombi – Dirty Situation 


15:21' tryck på båda länkarna!

glöm inte att bli medlema här : http://www.supergratis.se/?r=79856
- det tar minst en minut och ni behöver bara fylla i ett lösenord och er e-mail, och sen kan ni börja värva vänner och samla ihop poäng till kanske en iphone 4? :D bli medlem NUUUUUUUU! :D


och tryck på länken under för att komma till frågestunden som avslutas i helgen med antagligen ett videoinlägg! :D
http://nataalieskok.blogg.se/2011/march/2053-ny-fragestund-fraga-sa-mycket-ni-vill.html


14:46' godmorgon!

förlåt för jag inte har uppdaterat idag, men har bara sovit och kollat film, min kropp är ur funktion idag! hehe.
men idag så ska jag och Emelie ( hon jag tipsade om igår ) göra saker tillsammans till våra bloggar, kommer bli awesome! för tillfället så kollar jag på Grease en riktig klasiker! (a) men jag bloggar mer senare! puss <3

20:39' blogg tips!

kolla in denna super söta tjejens blogg! : http://mmeeli.blogg.se/



18:15' vart är min prins? ..

min feber går upp och ner.. ååh vill inte vara sjuk! har ju nationella både på torsdag & på fredag.. kill me please?! :| har precis gjort mig en smoothie, det enda jag kan dricka när jag är sjuk.. men nu ska jag mysa med min bebis, så vi hörs mer sen! kisses



denna bild har ni antagligen sett förut.. tråkigt jag vet! men i helgen så ka jag ta fotton vare sig det är fint eller fult väder ute!!


13:32' vill DU bli länkad?

isåfall bli medlem här: http://www.supergratis.se/?r=79856

det är super enkelt det går ut på att ni ska värva andra och tipsa om denna sidan, och då får ni poäng som ni kan lösa ut till tex , bio biljetter, present kort, xbox, ps 3 och massa annat skoj! bli medlem heeelt GRATIS och börja redan NU! all info står när ni blir medlema! jag är snart uppe i mina poäng för att få hem mina bio biljetter, :D

det tar max 1 min för er att klicka in sidan och bli medlem, ni ger inte ut era person info, så det är väll bra? DU SKA BARA SKRIVA ETT LÖSENORD & DIN HOTMAIL! snälla gör det för MIN skull.. och tänk på det positiva ni blir länkade när ni blivit medlema, så skriv er hotmail ( den ni blir medlema med) så jag vet att ni inte fuskar, och blogg adress så jag kan länka er sötnosar! :*


sidan, bli medlema NUUUUUUUUU! : http://www.supergratis.se/?r=79856



13:00' movie time!

gick hem ifrån skolan innan mådde inte alls  bra och det gör jag inte nu iheller.. men när jag skulle hem så sa min mentor att jag har fått jätte mycket beröm av andra lärare och att jag har höjt mig i alla ämnen, skit kul :D är jätte stolt över mig själv.. (a) på fredag så är det nationella i engelska i över 2 h , puust! men jag tror det kommer att gå bra! :D men nu ska jag setta på en film som heter ' coyote ugly ' och försöka sova, lov om 7 skoldagar! :D wiiiie! :D


11:00' aw, kolla vilken söt idol bild! :D

fick denna bilden av en söt liten blogg läsare! :D här är hennes blogg : http://julialilje.blogg.se/




är det någon mer som också vill skicka in idol bilder så gör ni det här :
natalie.kontakt@live.se


29:34' ny badad!

kom upp ur badet för en liten stund sen, så skönt! och det hjälps verkligen mot mens verk! (y) ska snart gå ut med min lilla bebis, så bloggar mer senare! puss


min lilla bebis ville också bada!




ååh, så mysigt :D


16:25' gratis gratis gratis..



tryck på bilden eller på denna länken : http://www.supergratis.se/?r=79856

detta är super enkelt, ni blir medlema heeeelt gratis och så går det ut på att ni ska värva andra och tipsa om denna sidan, och då får ni poäng som ni kan lösa ut till tex , bio biljetter, present kort, xbox, ps 3 och massa annat skoj! bli medlem heeelt GRATIS och börja redan NU! all info står när ni blir medlema! :D puss


15:40' jag vill också ha en pojkvän..

jag vill också ha pojkvän.. jag vill kunna vakna upp sida vid sida med en kille jag verkligen tycker om.. jag vill känna känslan när hela kroppen pirrar av kärlek, är så trött på att vara singel men samtidigt är det så himla skönt! för då är jag fri kan göra vad jag vill.. exakt vad jag vill, men endå vill jag ha en kille som ringer och efterlyser mig, ringer till mina kompisar han inte kan nå mig. jag vill ha den känslan att hålla hand i hand på stan, åka och shoppa tillsamman.. ja göra en hel del tillsammans, bara ligga hemma och mysa och kolla film.. är verkligen trött på singel livet nu, men jag vill inte ha en kille bara för att det ska.. jag har bara varit kär en gång i mitt liv, och det var i sommras i makedonien i en kille som hette Igor.. eller var jag kär? det kanske bara var en sommar romans? vad vet jag... men får se vad som händer i framtiden.. jag kommer iallafall inte jaga eller leta efter en kille, han ska komma till mig punkt slut! men jag är så otroligt lat när det gäller att åka till någon.. haha :$ kan vara ett problem? och ibnland kan jag hitta killar som verkar vara jätte underbara men dom bor inte ens i skåne.. och när man verkligen är kär så vill man bara vara med personen exakt hela tiden.. jag känner att alla skaffar tjejer/killar , utom lilla jag.. jag är nog snart den enda som är singel! haha.. nej men ni fattar.. känns som man är tredje hjulet hela tiden.. om jag tar ett exempel på min underbara vän Emelie och hennes pojkvän Gabbi, dom ses varje dag i skolan och dom är nog dom sötaste paret jag vet.. som i helgen när jag och Emelie satt på bussen så hade hon sin mobil i väskan och Gabbi ringde men hon hörde ju inte det och då frågar Gabbi runt tills han får mitt nummer, ja asså dom två är speciella dom är verkligen gjorda förvarandra! kärlek till er mina vänner! (L)


22:56' vanessa..

ni som också följer big brother, tyckte ni det var rätt att Vanessa åkte ut? jag tyckte faktiskt att Patrik skulle åka ut, det enda han gör är att mysa med madde och att klaga -.- tyckte han var grymt snygg i början men nu tycker jag han är så otroligt ful! undra hur ett utseende kan påverkas på det sättet? skumt. har sån mensvärk så har precis tagit en tablett och och borstat tänderna så ska alldeles strax lägga undan datan och lägga mig i sängen och kolla film oc mysa med min bebis! får se om jag hinner blogga imorgon, annars får ni vänta tills jag kommer hem vid 15.00 och då kommer jag slänga in en dagens outfit och massa annat skoj! men som sagt tycker min blogg är så tråkig, kommer ju aldrig in några nya bilder typ.. men det är för att jag aldrig sminkar eller gör vid mig till skolan, orkar inte bry mig :) har inte gjort vid mig en enda gång i 9:an eller jo max 3 gånger och det var i början av 9:an! haha ;) aja jag bryr mig inte, det är ju så man ser ut? varför skämmas för hur man ser ut? finns inget man kan göra.. elller jo plastikoperation? men vem vill se ut som KISSIE eller se ut som en jävla plast barbie docka? inte jag iallafall :) tycker det är okej att tex göra bröst förstoring och fylla i läpparn osv MEN bara det ser normalt ut och passar till ens kropp! det är min åsikt om det iallafall! hade ni velat opperera er? isåfall vart? :D


17:19' svar på tal!

många som frågar vart man kan kontakta mig och skicka in idol bilder m.m! har skrivit det förut och skriver det nu igen! :D [email protected]


15:17' ååh :|

hej allihopa, skulle egentligen gå ut och ta lite nya bilder men vädret är förävligt! så idag kommer jag bara vara inne och kolla på en massa film, har mensverk också, åååh :| så tänkte nog lägga mig i jacuzzin snart och njuta!

dagens låt :
Enrique Iglesias – Tonight (I'm Fuckin' You)

23:50' natti natti..

nu blir det sängen med min lille bebis och kolla på 8 mile, och sen nanna! imorgon ska jag ta nya fotton och även vårbilder, så det får ni se imorgon! :D godnatt alla!


21:26' förlåt!

förlåt så hemskt mycket om den usla uppdateringen, men har helt enkelt inte hunnit! :o och sen har jag faktiskt ett liv utanför bloggen också! men kan berätta vad som har hänt idag. jag vaknade brevid min mysiga valp vid 10 tiden och sen stack jag och gymma med min farbror efter några timmar stack jag hem och hoppa in i duschen och sen körde mamma mig till Emelie. vi gjorde vid oss och sen tog vi bussen in till stan för att gå på bio, vi såg på '' hur många lingon finns det i världen ''  sjukt bra film! den är även verklighetsbaserad! ska inte avslöja allt för mycket men jag och emelie satt sär helt tårögda i slutet av filmen, och man skratta ett tag så man fick ont i magen! :D men blir så trött på folk som sitter och skrattar åt deras utseende och när det hände en hemsk sak! dom är utvecklingstörda och det är inget dom kan hjälpa.. men varför skrattar man ens åt någons utseende? så himla sjukt! dom är helt goa och underbara! aja, blir nästan sur av att skriva detta, haha.. men tack så jätte mycket för en underbar dag bästavän, emelie. love you! <3 men nu ska jag testa min klänning som mamma hämtade ut innan idag och sen gå ut och träffa lite folk!



rekomenderar denna filmen!


Ohrid




19:06' mmh så gott!

har nyss ätit fläskfile och potatisgratäng! så sjukt gott! :D kom hem ifrån center cyd för någon timme sen och hittade en jacka och lösögonfransar! :D det är inte en sån jääättte kort jacka utan mer mitt i mellan av kort och lång! och sen är det inget spänne, så det är kul att jag hittade den för om jag ska vara ärlig så tyckte jag den var finare än med spännen och en kortare modell för hittade även det också, och inte så många som har just den modellen som jag köpte! så är super nöjd! :D

jacka :


vad tyckte ni? :D jag är kär i den iallafall! (a)

lösögonfransarna, alltid bra att ha hemma :


14:10' mot center syd!

nu beger jag och mamma till center cyd för shopping! vi ses när jag kommer hem och då blir bilder på shoppingen förhoppningsvis! puss

: