22:17' go'natt!

nu ska jag stänga av datan, och gå ner och borsta tänderna och sen lägga mig i min stooora gosiga säng och kolla på cocktail! Filip kommer även att gstblogga imorgon, om en väldigt intressan sak! men ska inte säga något, ni får se själva imorgon! h3h3! goooooooooooo'naaaaattt!

20:21' drooooooog!

hej, sitter och dricker smothie och kollar på dirty dancing! asså jag måste kolla på dirty dancing och top gun MINST en gång om dagen, annars kan jag inte sova! haha :( aja! när jag skulle göra mi gooo'a smothie så skärde jag mig! :( det börja att bloa! någon som vill komma och blåsa? (a) hahah,LOL skoja! ;)
idag blev det jordgubbar/hallon/båbär/äpple och kiwi! super gott! haha kul att mixtra ihop! och det kommer inte bli lika gott om ni gör det, för jag måååste göra det för att det ska bli mummmmsigt! :D haha känns som detta inlägget bara handlade om smooothies men skitsamma! men ska se vidare av min film nnnnnu! cyaaa aligater!

Filip Gästbloggar!

Ja, hej!
Jag heter Filip och är en kille på 16 vårar HAHAHAHHAHAHA, NEE, skojja bara :P
Aja, heter Filip och är 16 år, från Makedonien, helmakedon, mina morföräldrar kom till Sverige för länge sen typ 60-talet och vi har bott här sen dess!

Tänkte berätta hur jag och Natalie träffades :)
Ja, allt började med min kompis Daniel som också är från Makedonien. Jag frågade om han hade någon man kunde lära känna från Makedonien på sin Facebook vän lista, och då sa han att han hade någon snygg blondin från Ohrid som han hade haffat från BDB sen länge.
Så jag addade då Natalie som var den snygga blondinen och vi chattade... lite....
Sen skulle vi träffas i Ohrid,Makedonien på sommarn när vi båda skulle dit och eftersom jag inte har någon internet hos mormor där på landet var det svårt att bestämma vilket ställe vi skulle träffas på.
Ja, tiden gick o sen glömdes allt bort typ, tills jag en kväll var på Luna Park (ställe där man åker karuseller typ,   finns krockbilar eller vad de nu heter)
Där ser jag två skrikande tjejer som åker i de bilarna och självklart åker min uppmärksamhet på de!
Det var Johanna och Natalie, men jag var inte säker så jag gick fram lite och ville lyssna på vilket språk de pratade, och då hörde jag Johanna säga nåt på skånska *host* danska, sen gick jag fram till Natalie o sa att det var Filip från facebook, o sen efter dess gick vi ut ett par kvällar :D

Hoppas ni orkade läsa allt -.-

Kommer nu att blogga typ en gång i veckan
Besök min reseguide blogg till Ohrid, Makedonien


(så här ser jag väl ut typ)


//Fred ut!

18:06' :D

min kompis Filip ska börja gästblogga varje månadag! kommer massa blandade saker! kan bli kul med en killes åsikter och så med här i bloggen, eller vad säger ni? :)
hur vet ni att det är Filip som bloggar?  - jo antingen så kommer han sriva som rubrik ' Filip gästbloggar ' eller så er ni också där nere på katerogi så kommer det att stå ' Filip gästbloggar ' så då vet ni att det är han! :)


15:16' kom nyss hem ifrån skolan!

hej allihopa! kom som sagt nyss hem ifrån skolan så sitter och äter ett äpple! xd ska alldeles strax sätta mig ner och plugga matte & engelska! får se om det blir någon karate ikväll har extremt mycket mens och en fruktansvärt mensverk! haha :( buhu. men sånt är livet ;) jag hinner aldirg blogga på morgonen så räkna inte med det, så bloggar antingen i skolan eller när jag kommer hem! men när det någon som vill gästblogga så hör av er! ( ni behöver inte ha någon blogg! ) så blir det kanske lite roligare att läsa också! :D

21:20' me like!

statistiken bara höjs och höjs! love it! :D kommentera gärna också snyggingar! hihi.
nu så snackar jag med en massa på msn och väntar på att louise ska ringa så vi kan snacka.. vi har en del att snacka om.. ska snart ner och ta ett glas isvatten och sätta på top gun eller cocktail eller någon av mina underbara filmer med tom cruise i! (a) är helt såld på han assåå! riktigt snygg, grrr! hahah! han är faktiskt 48 år! när jag är typ 25 så är han 58 år år! haha perfekt ju! ska bli hans nya fru och allt! haha! :$ okej lite äckligt endå, han är rätt gammmmmal då... men endå extremt snygg! hahah..

när han var yngre:


nu :


20:35' aaaaaaaaaaaaaaw! :D

här är lite söta folk som har addat min msn och skrivit eller skrivit på fb! aw! :D blir så glad av detta! :D







( denna är inte ifrån igår, längesen jag sparade den )


lilla julia <3



så gulligt! :D hihi! hon åvanför var ifrån holland! :o

19:50' killar killar killar...

min killsmak:

jag vill ha en kille som bryr sig om sitt utseende, som klär sig fint! han ska även vara noga med sin hygien! inte ha långa naglar och sånt, det är riktigt avtändande tycker jag! och har en god parfym smak är bara ett plus! hihi.
spelar ingen roll om han är blondin elr brunett, men helst brunetter! den perfekta killen ska vara omtänksam, snäll, ta hand om mig ,skydda mig och en sexig kropp och ett sexigt leende (a) ! och vara sig själv när han är med mig och även vara sig själv när hans kompisar är med! det är viktigt! inte bara gå ifrån och dissa! och tex : om man börjar bråka så tycker jag det är jätte gulligt om killen ringer upp och sånt, och verkligen försöker få än att bli glad eller reda ut allt! sen kan jag verkligen inte ha någon kille som försöker bestämma över mig, visst han får ha sina åsikter! men tex att bestämma du måste komma hem då och då, du får inte träffa han eller hon bla bla bla.. nej det funkar inte! och om någon kille ska satsa på mig, så ska det vara mig du ska hålla dig till och inte alla andra tjejer också! och framför allt det viktigaste är att lita på varandra! men det hade varit mysigt med ett förhållande, känna hans närhet, veta att det finns någon som endast är min.. men det bästa är att bara träffa en kille och baa falla för honom precis som han är.. men killar glöm inte!

'' få inte en tjej att falla! om du inte är berädd att fånga henne! ''
- hoppas du känner dig träffad..







12:46' videeeeeeeeo!



HAHAHAH, shit kan inte slutta skratta! .. det var tidsfördröjning medans vi väntade på att katta skulle bli klar och hennes pappa skulle köra oss till pascha! olivia <--- jag --->

12:10' give meeee summer baby!

här kommer lite sommar collage! det är nog ite bara mer än jag som längtar tills sommaren! gud känslan när man går på sommarlov, att vara ute sen och att det fortfarande är ljust ute, kunna gå lättklädd och visa sina bruna ben, festa,hitta på roliga saker med sina vänner! och framförallt så längatar jag tills jag är i makedonien! :D wihooo! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D



måste köpa mig ett par pilotglasögon och försöka hitta såna as läckra klackar! måste även köpa ett par nya
converse, har ett par vita och ljusrosa! och inskaffa mig massa olika accessoarer med nitar på! dö snyggt! :D

här kommer en bild på johanna och mig förra somras i makedonien, det var roligare det året för att johanna följde med oss ner i över en månad! :D men detta året åker jag själv med min familj, för har ju massvis med vänner där nere! men får se, någon annan kanske följer med mig ner detta året? ;) hehe.


johanna och jag.

11:31' redan söndag.. igen!

ååh jag hatar söndagar.. :( men ibland kan dom vara mysiga också! idag så ska jag nog träffa min översaknade Louise så vi får se vad vi hittar på! kanske en fika i stan eller träffa folk eller kanske dra ut och fotta i det sköna vädret ute! :D ja vi får se heltenkelt! känns som min bogg är extremt tråkig haha! buuuhu :( ni måste kommentera vad ni vill se mer i bloggen! heh! jag lägger nog inte in några bilder innan pascha för vi tog typ bara 4 bilder och dom blev riktigt suddiga! men kommer nog in ngn flippad video sen! hahah! shit asså..
jag vaknade klockan 8 idag utav att min lille valp inte ville sova mer utan leka och gå ut och kissa, så vad gör man inte för sin lille bebis. jo jag fick ju gå upp då och gick ut med honom, sen kunde jag inte somna om! :( buhu.
igår så gjorde jag inget speciellt, vaknade ju vid 3 tiden och var trött och slö hela dagen! var en hel del som ville få med mig på fest! men nej igår blev det hemma kväll med massviss med film och åt god mat, schnitzel m pommes och bearne(?) sås och ett stort glas coca cola! ... ajja bajja!! det var första gången jag drack coca cola på över två veckor sen! har varit extremt nyttig! och det lönar sig i slutändan! känns redan som jag fått finare och fastare kropp! och nej jag bantar inte eller går på någon diet! jag vill bara få fastare kropp! en kropp som jag känner mg bekväm i! och sen så älskar jag att röra på mig när jag väl är igång! plus så jhar jag min pappa som även är min personliga tränare som pusssshar mig på gymmet! och till er som säger att ni är tjocka och ska gå ner i vikt av olika slags dieter! säger bara en sak! NI ÄR EXTREMT LATA! gå ut och rör på era rövar, köp ett gym kort och börja träna! behöver ni hjälp med kost och träning råd så finns det ju alltid sån personlig tränare på dom flesta gym som hjälper er att komma igång! det är bara ren jävla lat het att bara gå på diet och tro att man ska gå ner i vikt av det! visst gå i diet men se till att röra på er också! aja ert val iallafall! men känns som detta inlägget blev redigt lååååååååååångt! så vi hörs sen puss!

02:26' puuust!

nu är äntligen grabbarna hemma! men gud så oroliga jag och nellie var! men nu går jag och lägger mig! godnatt


02:43' får panik!!

jag och nellie är skit oroliga för våra brödrer! shit asså..


16:36' kommer inte på någon rubrik.

jag vaknade för en timme sen, så har ätit och legat i sängen och kollar film. igår var det ju pascha det var riktigt kul! men extremt trångt! haha :( tack alla killar och tjejer som man träffade igår! :D men det blev lite kaaaouse i slutet, pappa skulle komma och hämta oss typ kvart i två så vi skulle slippa all kö och så, men vi kom ut lite över två för att dom inte hittade min jacka. så kom vi ut, så serjag inte pappa eller bilen! så väntade vi till kl var 20 över 3 så sen ringde jag han, men han svarade inte. så ringde jag min bror så gick han ner och kolla om pappa hade kört, nej då ligger min pappa deckad i soffan, han hade kollat på någon makedonsk film! ahahah! men han hade ställt klockan ifall han skulle somna men den hade inte ringt! men ja så väckte då min bror han och fråga om han inte skulle hämta oss på pascha? så min pappa springer ut i bilen och var var framme efter 5 min! hahah! efter det åkte vi till mc på statena och käka natt mat! så var inte hemma förens efter 4 så deeeeecka dirr när jag kom hem! haha :D idag har jag ingen annig vad jag ska hitta på! :o tror nästan det är bud på att ladda ner as många bra filmer köpa lite frukt och göra en god frukt sallad och kolla på film hela kvällen! får se helt enkelt! :D
bilder ifrån igår kommer sen!


16:00' pascha!

hejsan, kom hem från skolan vid 3 skulle egentligen sluta kl 2 men stannade kvar och hjälpe emelie med en sak på sljöden! :) idag så blir det ju pascha med Olivia & Katarina! Johanna kan inte följa med för att hon ligger hemma med feber! så tråkigt :( men vi kommer ha kul endå! så håller på att packa ner smink och annat i min väska, sen vid 6- halv 7 åker jag och olivia hem till katta och gör v oss och sen vid halv 10 kör hennes pappa in oss till stan! :D super kul! sen inatt blir det nattamat! gooooott! men nu ska jag duscha och annat, så bloggar innan jag sticker hem till katta eller när jag r hemma hos henne! pusss



18:11' What's up duddddes! ;)

ville bara säga att basse är en redig töööönt! ;) nej ska vara snäll mot henen! hehe :$ vi känner knappt varandra, vi har bara snackat på msn/fb och smsat, och vi båda vill träffa varandra så det får bli snart gumman! :* så vi kan ha kul tillsammans! :D men nu ska jag dra till gymmet med pappa! puss!

07:48' godmorgon!

godmorgon, inte ofta ni får läsa morgon inlägg innan skolan, är ju faktiskt ingen moronmänniska! men blev väckt vid 7 tiden av att pappa dunkade hög makedonsk musik i heeela huset för att få oss att vakna :) rätt chill morgon! så har nyss käkat och gjort v mig, så nu ligger jag nergrävd i sängen igen. kallt ju.. :( buhu.
börjar halv 9 så kanske kan sova i en halv time eller något, tar ju trots allt bara 5 min till min skola ;)

21:47' svar på tal!

hilataltun om 20:18' jadå!:
gud va fin tunika, vart är den köpt? :D<3

svar: tack! :D den är köpt på only! ;)<3


21:42' ååh så skönt! ;)

jag kom hem för 45 min sen ifrån karaten så har duschat och ätit lite! så nu ska jag få min bror till att kolla dirty dancing elr tog gun med mig, men vet svaret redan : ' neeej , dom är tråkiga eller nej j*vla bög filmer ' haha..
men då ska jag fråga han om han vill lira cod med mig ist! men blir antagligen film ist, så kommer ligga och böla till båda filmerna.. alltid så sorliga.. :( buuuuhu.. haha! men vi hörs imorgon, godnatt!


love it! (L)!


16:00' taggad tills fredag!

snackade nyss i telefonen med min saknade Louise! måste bara säga att jag är stolt över mig själv! jag tränar varje dag i veckan(karate & gym), jag brukar allvar i skolan. jag äter nyttigt, innan så kunde jag skita i frukosten för att sova längre och sen inte ta något förens jag kom hem.. haha så j*vla dumt! men allt går perfekt nu! har underbara vänner, underbar familj! en sak som inte går lika bra är nog kärleken, alla killar säger att dom är seriösa men sen får man reda på vad dom gjort dagen därpå osv.. ahaha! moget ju (y) men vet vilka som bara är ute efter en sak, så passa er killar! ;) snart är det pascha! gud vad roligt det ska bli, ska dit med mina tjejer olivia,katta& johanna! big love till er! (L) så ska till stan sen och köpa biljetter av jennie, som jag också saknar as mycket, så ska bli kul att träffa henne igen! :D men vet inte hur vi ska göra på fredag egentligen, det enda jag vet är att vi antagligen ska vara hos mig eller katta eller hos johanna, och att min pappa hämtar oss! vet ju heller inte vad jag ska ha på mig, men har tre alternativ så får se vilket som blir bäst! inget ska vara bra, det ska vara PERFEKT! ;) är det någon mer än jag som måste bestämma typ en vecka innan vad man ska ha på sig och så? för annars står man väl där och har ångest samma dag och vet inte vad man ska ha på sig! hahah :( buhuu.
men det fixar sig! :) tvättae ju mitt löshår igår också, slängde i lite silvershampo så det skulle passa in till mitt hår, för det är ju blont/vitt. love it ;) använde också silikondroppar och lät det självtorka! blir bäst då, håret ser fräscht och nytt ut! och ja givetvis så använder man silikondroppar i sitt vanliga hår också! haha :)
nu ska jag snart plugga engelska, nya gloser.. haha och sen ikväll blir det gymmet med pappa ;) och dregla över alla snygga killar! ;) skämt o sido... eller? ;) men ska kila iväg och fixa lite saker, så bloggar mer sen. puss

btw: vem ser man på pascha? ;)
Nelly – Liv Tonight
(tryck på länken)




20:18' jadå!

har nyss pluggat i en timme, och nu äntligen kan jag alla mina egelska gloser, så gör dom imorgon i skolan istället, suveränt! :D nu ringde nyss min saknade Ema så nu snackar vi om vad vi ska ha på oss på pascha på fredag :D nu ska jag snart tvätta mitt löshår, så det blir fint tills helgen! så ska ner och fixa och dona nu! puss


21:50: haha döööd!?

haha förlåt för jag inte har bloggat, men sov ju hos johanna igår som sagt och kom hem idag runt 4 tiden.
sen följde jag med upp och handlade mat och sen var det jag som gjorde middagen för första gången! det blev tacos! mumsfilibabbba! :$ här kommer bilder ifrån igår!


johanna & jag.

johanna & jag

marcus, jag & philippe

glömt namnet på henne, philippe & jag

olivia tvilling, jag och alexandra

philippe & jag

nu orkar jag inte lägga in mer bilder! men nu ska jag stänga datan och kolla på film. ciao <3

10:24' uppe med tuppen!

deckade där nere i soffan igår, och jag som aldrig brukar kunna somna i soffor. men ja hursomhelst så kommer min kära lilla valp och försöker hoppa upp på soffan och slicka mig! ja så var min morgon! hahah.. kill me är skit trött!men kan inte somna om.. men nu ska jag ner och fixa mig lite och sen gå ut en lång promenad med boss!


23:31' johanna hjärtat (L)

kom nyss hem ifrån johanna, vi snacka ut om allt! och johanna du vet att jag finns, du förtjänar någon mycket bättre än den idioten! imorgon då ska vi ha å extremt kul! :D :D börjar bli lite trött nu.. vad är det med mig?! :| men ska ta något att något att dricka sen kolla film. så jag bloggish mer imrg! puss

20:25' oooooops! :$..

mamma och pappa kom hem med en fet kebab och cola till mig! jag menar, varför kunde dom inte köpa med en sallad.. har ju tränat med pappa nu riktigt hårt och ätit nyttig mat och bara druckit en massa vatten! men jaja, som pappa säger, en dag i veckan får man äta något gott.. men nej! iaf imrg så blir det en hård morgon/eftermiddags träning på gymmet med pappa! ska bli skönt! sen sover jag hos johanna bebis. men nu ska jag hem till johanna, så får vi väll se vad våra smarta huen kommer på för något skoj!


johanna och jag <3

19:10' ändrade planer!

skulle ju egentligen träffa olivia min tvilling, men vi träffas i veckan ist, och ja i skolan. så ska snart dra hem till johanna, så får vi väll se vad vi ska hitta på ;) men nu ska jag gå och göra en proteinare! kyss

15:15' helg! :D

kom em från skolan för någon timme sen, så har käkat keso! nyttigt & gott! nu äntligen är det helg! WIHO. idag så ska jag träffa min underbara tvilling, så ska vi kanske in till stan och fika och köpa biljetter! och imorgon så ska jag sova hos min saknade johanna! och då ska vi ha super kul! ;) sen ikväll drar jag nog till gymmet med pappa! härligt! :D men nu ska jag ut och gå en runda med boss, min lille fis! bloggar mer senare! ciao!

22:15' hemkommen!

kom hem ifrån gymmet precis, så ska ta en proteinare nu och sen hoppa in i duschen sen gå och lägga mig i sängen och sätta på cocktail med tom cruise (L)
idag så tränade jag och pappa axlarna, börjar komma lite träningsvärk nu..  måste bara tillägga detta! FYF*AN vad jag hatar oserösa killar, som leker seriösa och sen för någon anledning är dom helt annorlunda dryga och jävliga! seriöst asså! få fan inte en tjej att falla, om du inte kan ta emot henne! aja! men godnatt!

min älskling på bild!


tom cruise (L)

19:26' mot gymmmmmet! :D

nu drar jag och pappa till gymmet! bloggar mer sen! ciao

bild på mina underbara föräldrar!

älskar er!

17:33' fick en fråga..

fick en fråga om vilket gym jag tränade på!
och jag tränar på aktiverum på berga.



asså förlåt för att min blogg är übeeer tråkig! det enda jag gör på vardagarna är att :

vakna, skolan, plugga, äta, gymmet,duscha, sova!
men måste planera in bloggandet också! men är det någon som har lust att gästblogga? så hör av er!


17:05' musik

tryck på länkerna för att komma till låtarna på spotify!
dom flesta är inte dom nyaste, men lika bra endå!

DJ Pauly D – Beat Dat Beat (It's Time To)

September – Mikrofonkåt

Lady Gaga – Bad Romance - Bimbo Jones Radio Remix

Jamie Foxx – Blame It - New Devices Remix

Big Ali – Neon Music REMIX 2009 by Soundshakerz Radio Edit - Soundshakerz Radio Edit

Tom Mountain – Dance Hall Track - Feat. Nicco, Inner Ryan Dancehall Mix

Jean-Pierre Lopes – Let's Party

Flo Rida – Turn Around [5,4,3,2,1]

Usher featuring Pitbull – DJ Got Us Fallin' In Love

Far*east Movement – Like A G6

Mohombi – Dirty Situation

Tinie Tempah – Written In The Stars (feat. Eric Turner) (Non-UK Clean Radio Version)

HOFFMAESTRO – Highway man

David Guetta – I Wanna Go Crazy (feat. will.i.am)

Swedish House Mafia – One (Your Name) [feat. Pharrell] {Radio Edit}

T.I. – Castle Walls - feat. Christina Aguilera

Rihanna – Only Girl (In The World)

Patrick Swayze Featuring Wendy Fraser – She's Like The Wind



16:50' smink tips!



rekomenderar denna slags eyeliner! vill man ha en smal linje så tar man det löst, vill man ha en tjock linje så trycker man hårdare! vissa andra eyeliner som jag testat så har det blivit bra fram tills något ställe är det blir tjockare! och det lägger kanske inte alla andra märke till men jag gör det, och det er itne s fint ut! och man orkar ju inte ta av allt smink och sen på med nytt! man kan ju även ta med tops och fixa till en snygg linje! men jag använder oftas ögonskugga, så då blir det en vit linje av topset! nejtack! så denna eyelinern tipsar jag till alla andra som också brukar få en rak och fin linje och sen i en lite tjockare linje! prova! min kompis kom hem ifrån usa så hon köpte en så till mig, men chansar på att man kan köpa det på kicks!


21:40' nyss pumpat!

kom nyss hem ifrån gymmet med min personliga tränare aka pappa (a) vi tog först ett pass å 45 min i grupp i indorwalking, och sedan tränade vi bröst/rygg i en och en halv timme! och imorgon blir det karate! så karate mån och ons, gymmet resten av dagarna! känns riktigt skönt att komma igång igen! men mina knä och fötter dödar mig, men får bita ihop! så när vi kom hem så hade min moster ifrån småland är hos oss nu, så blev litta överaskad! fyf*an vad jag är trött! :( ska snart hoppa in i dushen och sen lägga mig i min sköööööööna säng och kolla film! japp det ska jag! :D vad händer i helgen då folket? själv har jag några alternativ, men får se! vet iallafall att jag ska till pascha nästa helg! då ska jag röjja saaatan! :D hehe! men nu ska jag dra och packa idrotts kläder och ta fram kläder tills imorgon, så jag kan sova myyyycket längre! (a) så godnatt allihopa! och imorgon får ni även se min supersnygga gym outfit! WIIE! ;)

15:27' jag lever..

förlåt för jag inte bloggade igår. men kom hem ifrån skolan och dirr efter så pluggade jag. och sen stack jag och gymma med pappa så vi kom inte hem förens vid 10 och sen duscha jag och kolla film.. menmnen! ja kom precis hem ifrån skolan, så ska snart slänga i mig något, och sen plugga engelska! och sen ikväll drar jag in till stan igen med papa och gymmar! perfekt! men bloggar mer sen! ciao

21:12' är det verkligen värt detta? ..

nu ska jag gå och duscha och sen lägga mig i sängen och sura! men sätter på tog gun så blir jag kanske på bättre humör för stunden! godnatt!

20:16' svar på frågestunden!

här kommer era svar på frågestunden!

fråga: vad har du för musikstil? :')
svar: jag har ganska bred musik stil.

fråga: du har ju en valp, vad är det för sort? söt valpis!
svar: det är en fransk bulldog! visst är han :D

fråga: Hej Natalie! kan du inte lägga in videoinlägg? och mer av dagens outfit, för du har verkligen fin modern fräsh stil! kram
svar: hejsan, visst kan jag fixa det! haha tack så mycket! kramar

fråga: videoinlägg?
Vad ska du göra i sommar, vad har du för planer, ska du träffa nån?Det bästa med makeodnien?
svar: ja videoinlägg kommer! i sommar så ska jag till makedonien antingen direkt när sommarlovet börjar och stannar där heeela sommaren! annars ska jag vara i makedonien över en månad, och sen sverige resten!
ja jag ska träffa dig saknade Filip, och vi ska käka våra big mac! :D
det bästa med makedonien är, stranden,folket,maten,kvällarna,dagarna! asså exakt allt är bäst där nere!

fråga: va tycker du om mig bebis?
vad är de bästa med maj?
loveu bästis
svar: Louise jag tycker du är helt underbar tjej! finns inte någon som dig! du vet extremt mycket om mig redan, och vi har ju kännt varandra rätt länge men det är ju nu som vi verklign börjat att umgås! är glad att jag har dig! allt är bäst med dig, love u to babyboo!

fråga: vart skulle du vilja bo när du blir äldre ?
svar: det brose på.. men är så himla sugen på att flytta ner till makedonien till släktingarna och allt! trivs så himla bra där nere! :D

fråga: underbar blogg babe!!!!
- plattar du ditt hår varje dag eller är det så rakt själv? <3
OCH NÄR TRÄFFAS VI?! i miss you!!!!!!
svar: aw tack bebis! nej jag plattar inte mitt hår varje dag, det är lite vågit så inte helt platt! vet inte nadia, men snart iaf! miss u 2!!!!

fråga: vad hände med din hund Yoda? och förstår att han betydde mycket och att ni var nära varandra.. be strong!
svar: han var gammal, och han fick njur fel och väldigt hög diabetes..

fråga: vilka är dina favvo filmer just nu? hehe
svar: just nu så är det Drity dancing, Top gun, Days of thunder, Cocktail, The oc. det är dom som är mina favorit filmer just nu! :D

fråga: snälla! när du väl uppdaterar bloggen hela tiden med fina bilder och så då vill man jätte gärna läsa din blogg! men när du är sån segis så är din blogg inte lika rolig.. så snälla sluta inte blogga, elr sluta vara seg vissa dagar och så! du är en jätte söt tjej, och kul att läsa din blogg! så fortsätt med vad du gör! kramar!
svar: hahaha okej! haha jag ska sluta ha mina sega dagar! :)

fråga: hur gammal är du?
vad är din favorit färg?
har du piercingar någon stans?
hur lång tid tod det att göra din tatuering, och var gjorde du den! dö läcker!
( har dej på fb, så såg den där! thih )
kraaaaaaaam!
svar: jag är 15 år men blir 16år i maj! ja jag har piercing i navlen, örat i 'knutan', och där uppe.
 haha det tog 3 och en halv timme för att göra min tatuerin! haha pappas kompis ifrån makedonien kom till sverige, och bodde hemma hos oss så gjorde den här hemma! tackar :D

fråga: brukar du använda stringtrosor?
svar: haha, ja det gör jag :)

där fick ni era svar och frågor! :D

13:12' uppe med tuppen..

shit, så tidigt jag vaknade idag! eller ja pappa väckte mig 10 halv 11 så att jag inte skulle sova bort hela dagen, för imorgon börjar ju skolan för mig! och då ska jag verkligen göra mitt bästa! men faktist skönt att komma tillbaka till skolan och träffa alla igen! :D men ja under dessa 2-3 timmarna så har jag hunnit med att käka frulle, borsta tänderna/tvätta ansiktet, stor städa heeela rummet, gå ut en runda med boss,sitta vid datan! haha, anrs hade jag typ vaknat nu om ingen hade väckt mig! ;) yeye. men nu ska jag gå och ta på mig andra kläder för pallar inte sitta i min pyjamas mer (a) hihi :$ och ikväll svarar jag på frågtunden!

04:30' nu blir det nattmat!

såren läker med tiden, men hinner såren läka innan tiden tar slut? ..


03:50' svar på tal!

fråga: hej! skulle du kunna vara snäll och lägga in någon bild på dig utan löshår?

svar: haha jadå, klart jag kan! :D


skit i hur jag ser ut, men nu ser ni hur jag ser ut, utan löshår! ;p


haha en bild på mig och erik också, innan när vi webbade! ;)

03:20' nattbloggar!

någon som är vaken nu? ja det är väll rätt många. ligger i sängen och kollar på dirty dancing för typ 105 gången elr ngt! lika bra endå (a) asså jag är så sugen på att förändra mitt hår/utseende! ska jag bli emo,rockare,punkare,hippie? HAHA, nej tror inte det är min stil precis! men är sugen på att lägga i lite ljus bruna små slinger i hela mitt hår? tror ni det kan bli fint? eller ska jag stanna som helblondin.. kommer ju bli vithårig till sommaren endå. men här kommer era efterlängtade bilder.. hahah!









nu ska jag fortsättakolla klart dirty dancing, och sedan blir det tog gun, så kommer typ ligga i sängen och böla om alltid :( buuuhu. är inte alls trött! hehe!


19:00' malmö trippppp!

hello everybody! har precis kommit hem från malmö med mamma och pappa. vi köpte tapeter osv, för vi ka renovera trappan/hallen. och sen hittade jag en spegel för 2000kr! skit fin! pappa ska köpa den till mig, (a) asså dne var skiiit stoooor och sen var det sån ' trä' runt om i svart såg ut som en krona runt hela! svårt oh förklara men skit fin! :D sen köpte vi smoothies och gick lite med boss. så nu har jag precis kommit hem, så ska vi käka snart och sen åker jag nog hem till Louise! :D isf kommer det bli extremt kul! men nu ska jag ner och se hur det går för malmö. dom spelar ju idag, ja ishockey då! men tror dom leder iom att min pappa skrev YEES precis! ;) well well! och sen kommer det komma in nya bilder, så håll ögonen öppna! ;) pussen!


18:03' nyduschad!

kom nyss ut ur en varm och lång dusch! så skönt! och nu ska jag ta på mig pappas stooora tröja och troser och sen smörja in mig med goda krämer! och sen väntar vi på att papppa ska komma hem ifrån gymet så vi kan käka kebab! :D ja pappa äter ju inte direkt någon pizza eller kebba! hehe! snart när jag är helt frisk så börjar karaten igen, och gym med pappa dom dagarna jag inte tränar karate! f*fan vad mycket träning! kommer få min dröm kropp igen! (a) hehe! :*


håret ser brunt ut där nere :( men detär det inte!
ser chokad ut, kan vara för att jag såg mig själv? ;) haha.


15:48' vilken hårfärg?

min saknade kompis filip, satt och gjorde ihop en bild till mig, för att se med hårfärg om jag skulle passat i de? ;) lets start baby!

1. röd.
2. chokladbrunt/mörkbrunt.
3. blont.




1. rödhårig

2. chokladrunt/mörbrunt. 
olivia och jag, för över två år sen. xd

BLOOOOOOOOOND!

haha självklart så ska jag stanna som blondin, men kul och se vad folk tycker.
så vad tycker ni jag passar bäst i? ;)

13:10' det gör så himla ont..

... att veta att du inte finns kvar på jorden med mig mer.. saknar dig bästis! (L)


världens finaste Yoda! (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)


12:25: frågestund!

eftersom min blogg är extremt tråkig just nu, så kör vi med en frågestund! :D jag svarar på frågorna på söndags kväll! och nu börjar jag bli frisk och då blir det massvis med bilder och annat kul! :D



15:42' :'D

nu har äntligen min feber försvunnit :D så har bara den j*vla hostan kvar och är frf förkyld, men går på medicin så blir nog helt frisk snart. men ska nog antagligen till skolan imorgon endå, har missat extremt mycket redan.. just nu så ligger jag i soffan och kollar på Hipp Hipp med min bror, skrattar så jag dör.. :| nu ska jag gå och ta lite isvatten, och fortsätta kolla på Hipp Hipp, bloggar mer sen. ciao


21:01' oppppsssssss..

hej! och förlåt för att jag inte bloggat, men jag har varit upptagen. louise sov hos mig i två dagar, vi hade riktigt kul! jag och louise kan verkligen prata med varandra mellan himmel och jord! vi har kommit varandra närma varandra, lillsiiiss! (L) men ja som ni vet såå har jag ju varit sjuk i över 4 veckor. och i lördes fick jag hög feber och hostade hela tiden, nu är det värre hostar hela tiden och har svårt för att andas, när jag ligger och hostar, och har hög feber och har skit ont i svanken när jag ligger. är det någon influensa eller vad är de? :s , så blev ingen skola för mig.. ska jag aldrig bli frisk :| men nu ska jag ner och försöka trycka ner lite mat, har inte ätit någon sen igår och då var det bara glass, man vill verkligen inte äta något när man är sjuk! ..

14:30' Louise (v) Natalie.

då kommer Louise hit om en timme och sover hos mig inatt. :D myspys! vi får se vad som händer idag, någon som vill träffa oss? (a) men nu ska jag städa mitt rum lite, så bloggar mer sen, kysssssen!


20:41' spelnörd.. (a)

nu ska jag lira cod! så detta kanske blir sista inlägget ikv! så godnatt om jag inte bloggar mer sen!

18:05' gud vad tiden går fort! ...

Idag skulle du egentligen ha blivit 8år! stor kille. vi tänker på dig hela tiden hjärtat! snart har det gått 3månader sen du lämnade jorden.. :| vi alla tänker och älskar dig Yoda! du var världens finaste vovve! hoppas att du har det bra där du är nu, men du hade det bäst med oss och det vet vi alla! kan fortfarande inte fatta att du är borta, och det kommer jag nog heller aldrig göra! vissa dagar är bättre än andra! vill bara spola tillbaka tiden då du fanns, men då hade vi ju nt haft lille boss. så hade varit bäst om jag hade fått ha er båda två tillsammans! fan att allt ska vara så orätvist! vill bara sväva upp till dig, var du nu är! och pussa dig, mysa med dig, hålla om dig! och sen sväva ner tillbaka med dig! och leva lyckliga i alla våra dagar! som i en saga.. men allt har sitt slut tillslut, tyvärr.. :'( but i will always loveu. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



den bilden till vänster, det var vår sista bild, samma dag då du avlivdes..


13:53' shopping!

här kommer bilder och video!


HAHA, vi trodde att vi fottade..



jag & Louise. haha vi bjuder på denna bilden, utan smink!
som ni kanske förstår så köpte vi då var sitt linne/tunika.
jag köpte det rosa & Louise det svarta!

12:13' två underbara dagar!

sorry för dålig uppdatering! ska berätta vad jag gjorde dom två senaste dagarna:

mån: så åkte jag och Louise till väla och åt och shoppade! vi hittade ett fint linne var, som jag lägger in bild på snart. sen åkte vi hem till henne och packade, och stack till stan och träffade carl ( louises kille ) för hon skulle lämna hans busskort. dirr efter så träffade vi jonte & chrystian i stan, sen åkte jag och Louise hem till mig, så kollade vi på världens bästa filmer, enligt mig och åt chips och dippa(a) och var uppe hela natten och pratade och kliade/masserade varandras ryggar! skönt! :D

tis: så vaknade vi vid 12, och gick ner och åt frulle, och städade och gjorde v oss. sen vid 5 tiden åkte vi in till stan för att möta upp chrystian! haha vetinte hur länge han hade väntat! så därefter stack vi till bion och kollade på Easy A, en helt okej film! sen åkte vi hem till var och en.  mysig dag!

och idag vet jag inte vad jag ska göra.. men imorgon kommer Louise hem till mig och sover här :D och så skulle nog Chrystian också komma hit. men nu ska jag ner & äta frulle!
träffade även N2 & Ema på max, och Norea i stan! har saknat er töser! :*
tack för dagarna allihopa! Louise har saknat ihjäl dig, och jag älskar dig!

22:45' svar på tal!

fråga : din hemliga stalker/beundrare! ;) om 19:13' brooke hogan.. ?:

shiiit! så snygg du är kvinna! ;OOOO!!
men en fråga : är du singel? och varför isåfall? jag menar du är sjukt fin,snygg och har fin kropp.
och har chekat din facebook, och a lot of boys som kommenterar att du är het, snygg och massa! du kan ju bara ta en i högen! så varför satsar du inte på någon då bruden?! ha de // youre stalker :*

svar : haha aw så sött sagt! :D ja jag är singel. och tänker fortsätta vara det tills jag hittar den rätte. har varit på g med en hel del, vissa har varit förhållande i max en vecka, och sen har jag dissat.. asså inte för att vara sån, men jag älskar att ragga och mysa med killar, och älskar när killar raggar på mig. så jag spelar lixom mitt eget spel, på så sätt så kommer ju den ' rätta  ' fram ' genom tiden. är det bara jag som gärna vill ha kille eller någon att mysa med på vintern och inte på sommaren? :$ för på vintern så är man oftast innne och kollar filmer och myser, så det blir ju ennu mysigare med någon man tycker om. och sen på sommaren vill jag gärna vara singel, festa, ha kul, och sen åker vi alltid ner till makedonien i över en månad varje sommar, så hade inte klarat av att ha ngn kille då. hade saknat ihjäl honom, och sen finns det EXTREMT snygga killar i makedonien, så då vill man gärna vara singel där nere! haha :D och sen är det också så, att tex när jag är på g med någon så är det ALLTID att killen försöker bestämma över mig : att jag inte får festa,umgås med han/hon,göra de och de.. snälla när börja någon bestämma över mig?! jag bestämmer över mig helt och håller! har nästan bara massa killkompisar, kommer mer överens med dom, och trivs bättre i deras sälskap, har många många underbara tjej kompisar som jag älskar otroligt mycket! men sen är de många som försöker bli vän med mig, för att lixom få träffa mig eller vad man ska säga. det är ju oftas så att tjejer snackar med skit om varandra än killar gör. jag är mer rak på saken, jag säger saker och ting framför personen ist för att snacka en massa bullshit, vilket dom flesta killar också gör. medans sååå många tjejer snackar massa skit och ' låssas' vara ens vän! HA HA HA! :s  pinsamt.
& sen brukar det vara att när jag börjar gilla en kille extremt mycket, och killen inte har så mke känslor för mig. men sen när killen får mke känslor för mig, då försvinner mina känslor för killen.. haha vet inte varför. men jag är ung, jag är 15 år snart 16! jag strävar inte efter ett förhållande! jag letar inte, allt kommer tillslut. men hade varit mysigt att ha en pojkvän att dela så mycket minnen med, ha kul med, göra allt med, älska honom. tycker kärleken är svår, nog inte bara jag som tycker det. och se tycker jag det är så himla patetsikt att man skriver : '' jag älskar dig. alltid vi? bara du och jag föralltid, du är mitt allt '' & massa sånt när man precis blivit tsm med killen/tjejen.. det är ju vad JAG tycker! och nu till frågan varför jag inte bara ' tar en i högen ' visst hade jag kunnat göra de , men om jag vill ha ett seriöst förhållande så ska man ju inte bara ta någon i ' högen ' utan låta det komma. och nu killar och tjejer, så vill jag inte att ni ska dömma mig som e player! för jag är verkligen INGEN player, om ni tolkat det nu så har ni missuppfattade det hela. jag hatar players och det är det sista jag är. players är såna som bara är ute efter en sak, och leker med andras känslor och vill bara såra en! det är vad jag ser en player som! men sen tycker jag det är ok om man båda säger tex ' jag är inte ute efter direkt något serist förhållande, vill bara ha någons närhet, mysa och så' då tycker jag inte man är någon player för då har man ju sagt vad man vill (Y)  jag är bara en ung tjej, som söker kärlek men endå inte. vill ha kul utan en kille med endå kul med en kille jag tycker om.. hoppas ni fattar mitt budskap!
detta blev nästan som en bibel, men ville bara skriva av mig! puss och kram!

22:25' ville bara säga....

... att jag lever! hehe! sov i bjuv igår till idag så bloggade inte, och sen kom jag hem innan idag, så har bara kollat film med mamma och pappa. imorgon så ska jag träffa Louise löfgren, så ska vi åka och shoppa på väla och fika, och bara ha så himla kul! har saknat henne, längesen nu! :| så ska se om jag hittar lite tunikor och tröjor och massa sånt smått :D hihi! imorgon är det bara en vecka kvar tills vi börjar skolan! seriöst detta lovet har varit det mest tråkigaste och segaste på länge! har ju nästan bara legat hemma och degat, J*VLA vattenkoppor! :(:( ..
kunde jag inte fått det när skolan började eller något ist? hihi :$ min bror sover inte hemma idag, så imorgon så är jag ensam hemma med boss, ska bli mysigt, men endå ensamt.. haha. alla säger ju alltid : YEEES, ensam hemma nu, och nu kan jag dunka musik elr kolla på vad jag vill osv.. haha! men jag har alltid kunnat kolla på vad jag vill och lyssna på vad jag vill hur högt som helst, även fast mina föräldrar är hemma. haha men nu har jag ju egen data ( bärbar ) och högtalare så det låter så J*VLA HÖÖÖGT, hahah, tur man bor i hus! :D hihi! men nu ska jag ner och göra popcorn, och antingen kolla på  '' Top gun, dirty dancing, the oc, elr någon annan av tom cruise filmerna som jag har hemma, min älskling är ju med i den ( tom cruise ) hih! love him, sooo pretty! :$ grrr!