15:26' svar på tal!

många undrar var man kan kontakta mig om jag har någon hotmail ? och ja det har jag!
[email protected] - där kan ni skicka hotmail och frågor och bilder som någon ville göra! :)


00:00' bloggpause? .....

haha förlåt så hemskt mycket att jag inte har bloggat! kan säga att jag tog en mini blogg pause i några dagar.. men kan varra skönt det med, och samla nya ideer och kraft till bloggen. eller ska jag sluta blogga helt? tycker det är synd att ingen kommenterar typ, och när ni väl gör det så är det anonymt, tråkigt.. haha och jag har endå en hel del blogg läsare! :p börja kommentera och tryck till mer, annars kanske det är risk att jag SLUTAR blogga! men hur som helst ska berätta vad jag gjort för skoj!

torsdag:
då träffade jag Alexandra och vi kollade tv och lagade mat och snackade och hade det jätte trevligt!
fredag: då var jag också med Alexandra igen , och då tog vi massvis med fina bilder och massa skoj, så kollade vi film käkade fetto mat dvs kebab tallrik! och annat skräp! men gott som f*n! :D sen sov hon här.
idag så vaknade vi upp brevid varandra, sen har vi bara slöat som fan, typ vatt inne varannan minut inne på facebook för att vi har lagt upp ya bilder på oss två och bilder på mig själv på facebook, så har man då fått nya händelser alltså kommentarer och gillningar på dom nya bilderna! det gillar vi (y)  Natalie skok @ facebook!
Alexandras känner en kille som är fottograf som både fottar henne och hennes mamma för skoj skull då, han var intresserad av att fotta oss två tillsammans alltså mig och alexanndra och min tatuering! kan bli kul och få lite studio bilder! :D skulle ju egentligen hem till Cesthella på tjej kväll idag, men mår inte bra!har gått och blivit förkyld och känner mig varm, och min mamma är också sjuk med feber och allt, så har kanske blivit smittad? :( buuuhu! nästa helg så ska jag träffa alexandra igen! :D vi har redan börjat planera lite vad vi ska hitta på, me det får ni inte vetajust nu ;) hehe! men nu ska jag fortsätta kolla på Jersey Shore, har en hemsida där jag kan kolla alla program dvs jersey shore, the oc, the hills, the city, osv innan det kommer ut i sverige! :D kul va?? :D

här kommer bilder på mig och Alexandra. imorgon får ni se enskilda bilder på mig! eller imorgon och imrgon senare idag ;)


jag & alexandra.

natalie and alexandra, poosssss bild!

alexandra i natalie!
russian girl & macedonia girl! :*

13:59' mysdag!

haha börja skriva era namn iställer för en massa anoymt, kan ju spåra era ip om ni inte visste det! ;)

igår så hade jag och pappa och min bror en riktigt rolig och mysig dag i malmö! vi åkte till aqvakul vid 11 tiden. sen badade vi i några timmar! tycker det är sjukt att massa arabtanter får bada i slöja och helteckande kläder! så går dom i med sina små fyra månaders barn i blöja i jacuzzin! sjukt! medans dom killar som tycker det är bekvämare med kalsonger under inte får ha det! herregud asså! :s aja efter det så stack vi vidare och käkade pizza, sjukt gott! sen vidare till entre för shopping! eller ja var meningen att jag bara skulle köpa en tröja och skor till pappa! men slutade med att jag köpte uderkläder, skit snygga skor och en tröja! och pappa hittade inget! haha blev jag förvånad? neeej! hahha! sen åkte vi hem och kollade massor med filmer, men såklart så ska min kära pappa somna efter big brother! så jag fick kolla på film själv! :( buúuhu! men somnade mysigt med min lille valp brevid mig iallafall! sen idag så har jag nyss käkat frulle och ska snart städa rummet lite, sen vid 7 tiden kommer olivia hit, så ska vi börja fixa oss inför cantina! kommer bli en sjukt rolig kväll!

13:38' svar på tal!

Anonym om 14:41' tagga!: h<haha man ser ju att du har smink?

svar: haha jag hade verkligen inget smink!  jag hade lösögon fransar för skojskull! men man är även osminkad för det! :) fattar inte egentligen varför jag försvarar mig, bara kul med avundjsuka personer! hade också varit avundjsuk om någon hade varit så söt utan smink som jag är! ;)



( jag var röd i huet för att jag hade lekt och tjoat med min 3åriga kusin! )


( tex denna bilden på mig och min söta kusin så ser ni att jag inte har något smink! )
soo sshut the fuck up bitch! ;)

10:33' aqvakul!

nu väntar jag och min bror på att min pappa ska komma hem ifrån gymmet sen åker vi! mamma kan tyvärr nt följa med för att hon jobbar natt så hon måste sova, men på tors drar hela familjen till malmö igen och bowlar! :D
haha skulle setta på min leopard bikini ifrån i somras, den har verkligen blivit mindre! haha!
olivia kunde inte följa med för att hon har typ löshår och om man badar med det så tar det extremt lång tid att trassla ut och så! så skulle egentligen cesthella följa med, men hon kom på att hon skulle till tandläkaren! synd, saknar henne! men träffar henne antingen i veckan får jag hoppas, annars ska jag endå hem till henne på lördag på tjej kväll! ska bli roligt! :D ååh är vi kommer till malmö så ska jag köpa en god smarrig smothie! fyfan vad gott, och ett stort saftigt kallt äpple! ååååh! :| goooottgottt!!
men bloggar mer när jag kommer hem, ciaooooo <3

14:41' tagga!

hejsan alla! sitter här i sängen och dricker min underbara goda smothie! mums! haha jag kanske borde blogga om smothies istället? för det är ju nästan det enda jag skriver! ;) haha dagens planer består av :

jag ska in till stan och träffa ricci samt ge henne pengar och få biljett till cantina! ska bli super skoj! har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig! har ni några förslag? isf kommentera och ge mig tips! :D

sen så ska jag och pappa gymma och efter det sola! ska bli super skönt! :D tur man har bra balkan pigment så man lätt blir brun och fin.. eler nej svart blir jag! love it! :D

och sen vid åtta tiden så är det ju säsong start på ullared! det får jag verkligen inte missa!
rätt så chill dag! och imorgon drar jag vidare till malmö som ni nog vet! :D

här får ni en osminkad bild på mig!


17:35' hårfärg i håret!

just nu så sitter jag här med hårfärg i mitt hår! eller jag slingar min utväxt! fin mitt hår kommer bli igen! det var ju ingen WOW utväxt, utan bara lite! men hatar utväxt, så skönt att den snart är borta! men nu ska jag och mamma börja med maten! och idag ska vi käka kotlett och pommes och sallad och bearne sås! mums!! :D

 denna hårfärgen! eller sligning färg, men har det som blekning! ger bästa resultat!

14:16' fint väder!

det är ju riktigt fint väder ute! :o härligt! :D idag så vaknade jag runt tio tiden, och sen käka jag och sen stack jag och mamma och solade, längesen sist för fick inte sola pga av min tatuering! men blev fan brun idag! gillar vi!
just nu ligger min mamma och vilar sig sen när hon vaknar så ska vi färga min utväxt så jag blir fin tills onsdag! då är det nämligen cantina, ska dra dit med olivia my twin! :D ska bli kul! och tisdag ska jag min bror och pappa och olivia till malmö på aqvakul och bada! äventyrs bad för er som inte vet! :D



en liten halva av aqvakul!


Summerplans








Danza Kuduro

Musiktips!
Klicka på bilderna för att lyssna :D


Inna - Amazing (DJ remix)


Don Omar - Danza Kuduro


Vem Dancar Kuduro

19:45' svar på tal!

fråga: bor du i skåne i helsingborg? för jag har nämligen sett dig ofta i helsingborg! du är en otroligt söt tjej i verkligheten! din blogg är väldigt rolig att läsa ohkså, me uppdatera mer! kram!

svar: ja det stämmer att jag bor i helsingborg! haa aw tack så mycket! ja, jag ska uppdatera mycket oftare, det lovar jag! :D puss och kram!


19:10' måste skriva av mig!

är så himla trött på att nästan ingen hör av sig! bara jag som oftast hör av mig! men jag vet vem mina äkta vänner är iallafall! och är sjukt glad at jag har dom! men bara så ni vet så kommer jag snart sluta höra av mig till er ( asså dom som aldrig kan höra av sig ) för varför ska jag höra av mig när ni inte kan få upp tummarna ur röven och tex fråga om man ska träffas eller dra ut?
- syftar jag på någon speciell? ja det görjag eller speciell och speciell, finns några stycken. som säger att dom finns för mig men när det väl kommer till kritan så bryr dom sig inte, det enda dom kan säga finns , när dom endå vet hur dåligt jag mår. haha så jävla falskt! sen har jag ju en ' vän ' som aldrig hör av sig, asså aldrig. och så mycket jag och min familj ställt upp för dig/henne. hur har man ens hjärta till att skita i en person, och sen fråga ska du med ut ska köpa godis tex, för att ha sällskap dit? haha, skulle inte tro det! aja ska inte skriva så mycket här mer! men fortsätt i samma stil som du/ni gör eller som sagt dra upp tummarna ur röven och börja höra av dig/er! för jag börjar tröttna, inte för att jag bryr mig. men är man vänner så hör man av sig!


18:40' måste bättra mig...

min blogg är sjukt seg och ingen bra uppdatering alls :o not goood. men vad vill ni ser mer utav bloggen? ni får gärna kommentera! haha! just nu så sitter jag och pratar i tele med min moster och pluggar! blir inget gym idag fr att min pappa jobbar. så ska ha ladda upp med en god fruktsallad och smothie.. fick nyss reda på ett hemskt besked, en i släkten har gått bort.. :'( så pappa och farmor ska snart köra dit och så ( till resten av släkten )
R.I.P. i will never forget u!


17:17' shopping!

här kommer bilder på vad jag shoppade! vissa bilder är tagna ifån deras hemsida!

1.
2.

3.
 

(likadan fast i en annan färg brun/beige )
4.

5.

( leggins/tajts )
6.

( kavaj )
7.



( marin blå halv mag ttröja! )
8.

 och en bag/väska!

men nu sk ajag bege mig till malmö för att se ishockey! puss

20:05' förlåt!

förlåt för dålig uppdate! men jag har verkligen inte haft tid, igår så var jag ju i malmö och shoppade och sen var jag och min bror ensama hemma tills 3 på morgonen och sen idag så shoppade jag ennu mer! visar bild imorgon! sen hjälpte jag till att lasta ved, haha det trodde ni inte va? ;) man bygger muskler iaf! ;) och sen var min faster och hennes man och deras barn här på middag! mysig helg har det varit, fint väder också! och sen hade vi besök hela helgen ifrån min farfas slovenska bror! längesedan man träffade han! rolig är han också!! :D haha!
jus nu så sitter jag nyduschad och kollar på solsidan! wiiho! :D imorgon är det ju alla hjärtansdag, gillar inte den dagen! riktig överskattad! men imorgon så ' firar ' vår familj med att åka till malmö och kolla på malmö redhawks som möter växsjö ( har jag för mig ) är riktig taggad! hehe! :D men ska ner och göra mig en goo smothie! puss!

Makedonien


Lite dålig uppdatering så jag bjuder på en bild från Ohrid, inget hav, utan en sjö :D

18:57' mattias äter scones!


14:48' m for music!

fick en kommentar att jag hade bra musik-smak och ville ha mer musik i bloggen! så här kommer det lite mer musik ifrån min ena spotify lista som heter ' feeeees ' ! :D
( ingen ordning )

1. Javi Mula – Sexy Lady (feat. DJ Disciple) - Radio Edit
2. Usher – More - RedOne Jimmy Joker Remix
3. Britney Spears – Hold It Against Me
4. Big Ali – Hit the Floor "Power" Feat Dollar Man - Radio Edit
5. Taio Cruz – Break Your Heart - (Mixin Marc and Tony Svejda Radio Edit)
6. Paul Oakenfold – Pump It Up
7. Lil Jon – Work It Out
8. Die Atzen – Disco Pogo
9. Inna – Deja Vu featuring Bob Taylor - Wideboys radio edit
10. DJ Pauly D – Beat Dat Beat (It's Time To)

nr 10 har även DJ Pauly gjort som är med i Jersey Shore! riktigt snygg är han! grrr.. ;)


14:37' citronsylt... gott? njaaaaaa..

ååh så skönt med heeeeeelg! asså dagarna går extremt snabbt, skönt! :D idag får jag se vad som händer, men imorgon blir det shopping i malmö och sen på kvällen kommer nellie till oss och sover här! myspys!
riktigt chill skoldag, haha jag & emelie dog av flabb på sista lektionen på hk'n! jag,emelie och mattias hade bakat scones så kunde man ta någon slags citron sylt, så åt han det och började att klökas och spotta ut maten och massa, fick inte luft så mycket jag skrattade! och tur jag hade mobilen upp så har allt på film! HAHAHA, är jag snäll så lägger jag ut den! ni kommer också dö av skratt om ni har samma elit humor som jag! :$  HAHAH!

14:30' svar på tal!

Anonym om 20:25' ojojoj! ;):
hej! kan du inte lägga in typ dagens outfit bak och fram? :)

svar: hejsan, jo visst kan jag göra det! :D

Anonym om 20:25' ojojoj! ;):
tränar du så mycket för gå ner i vikt eller för att få muskler?
hur lång är du och vad väger du?

svar: haha nej jag tränar för att både få ennu mer fastare kropp och mer muskler! och jag älskar verkligen att träna när man väl är igång! jag är 170cm och väger 55kg :)


fortsätt att ställa frågor och kommentera! :D
   



20:25' ojojoj! ;)

topp 5! dagens artist: Big ali

1. Lucenzo feat Big Ali – Vem Dançar Kuduro - Radio Edit
2. Big Ali – Neon Music REMIX 2009 by Soundshakerz Radio Edit - Soundshakerz Radio Edit
3. Big Ali – Shake it up Feat Kat de luna
4. Big Ali – Burn it up Feat Lucky D - Nvelle version
5. Big Ali – Dancehall queen Feat Bennie man et One world

17:47' svar på tal!

fick en fråga om jag inte hade en hotmail där man kunde nå mig! och visst har jag det! :
[email protected]

16:00' tjäna extra pengar!

plusikassan.se

bli medlem och tjäna pengar gratis du också: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=26583

20:40' he's like the wind..

åååh! detta är så jobbigt utan dig, Yoda! det går inte en enda minut utan att jag inte tänker på dig! jag önskar att det fanns en tidsmaskin då jag kunde spola tillbaka tiden och du var på jorden.. eller att det fanns ett moln där jag åkte upp och vi svävade tillsammans bland molnen! ska jag vara helt ärlig så gråter jag mig till sömns nästan varje dag för att jag tänker och saknar dig! .. jag har ett av dina halsband runt min säng, håller alltid om det varje dag speciellt när jag saknar dig, känns som det är styrka för mig.. kollar ofta på den videos på dig för att minnas tillbaka till tiden då du fanns, har massvis med bilder på mobilen och datan samt videos! ska snart hänga upp en söt ram där det står ' LOVE ' och sen nedanför är det tre ' fickor ' där man kan lägga i tre fotton! så den ska jag snart hänga upp på väggen med fotto på dig mitt hjärta!! du borde nog ha hicka heela tiden så mycket som vi alla tänker på dig! jag kan faktiskt inte fatta att du är borta, även fast det snart gått 4 månader.. snart et halvår sen du var borta.. snart ett år! asså fan :'( är alldeles tårögd nu när jag skriver detta! du har atid varit min ängel utan vingar.. men nu är du min ängel MED vingar.. jag inbillar mig alltid att det är du som är i rummet när Boss skäller på en och samma fläck hela tiden.. vem vet, det kanske är du? du är min lilla stjärna! jag hade kunnat sitta här i fera dagar och skriva, men jag vet at jag inte tillbaka dig vad jag än gör.. folk tror ju att man ses igen när man själv är i himlen.. jag vet att vi kommer att ses igen! jag saknar dig obeskrivligt mycket!
dessa två låtar får mig att tänka på dig.. :

Eva Cassidy – Time After Time - Soundtrack LP Version
Patrick Swayze Featuring Wendy Fraser – She's Like The Wind



mitt fina hjärta! (L) i will always LOVE you!!

20:33' träningstips!

Näringsforskaren: 

– Långsiktigt spelar en chokladkaka ingen stor roll.

Hoppa inte över frukosten

– Hoppar du över den lurar du dig själv. Efter några timmar blir du väldigt hungrig och vräker i dig istället. Alla måltider ska vara fullvärdiga, även frukosten. Ät till exempel grovt bröd, yoghurt eller fil, müsli, frukt, mager ost och grönsaker på morgonen.

Ät regelbundet

– Ät ofta. Frukost, lunch, middag och några mellanmål för att hålla blodsockret på en bra nivå och slippa sötsuget. Även förbränningen blir bättre. Går det långt mellan måltiderna ställer kroppen in sig på att förebygga svält och fyller på kroppens fettdepåer.

Så klarar du att äta nyttigt

– Det är okej att småsynda ibland. Långsiktigt spelar en chokladkaka inte så stor roll. Om du blir godissugen är mörk choklad bra. Det innehåller vissa nyttigheter, dämpar sötsuget snabbt och ger inte så stora svängningar i blodsockret.

Drick mycket

– Är du väldigt hungrig och småäter lätt före maten är två glas vatten ett bra tips, då dämpas hungerkänslorna. Drick även två och en halv liter vatten per dag, minst. Ju mer du tränar och svettas desto mer vätska behövs.

Dietpulver

– Kan fungera kortare tider. Men i längden blir det trist och du kan gå miste om viktiga näringsämnen. Se det som ett komplement till den vanliga maten. Få hjälp i hälsokostbutiken att välja.

 

Psykologen: 

– Stirra dig inte inte blind på supermodeller.

Gå ner i vikt för din egen skull

– Tänk efter varför du vill banta – och att du själv verkligen vill. Försök aldrig bli av med några kilon för din partners skull. Det blir bara platt fall.

Bestäm ditt eget mål

– Stirra dig inte blind på supermodeller och smalaste väninnan. Sätt istället upp realistiska mål. Vill du bli av med fem kilo, komma i jeansen igen eller kanske få upp flåset? Att dela upp målet i olika delmål är bra. Beröm dig själv när du uppnått dem. Ett bra tips kan vara att även sätta ett slutdatum och sen göra en utvärdering av vad som gick bra eller mindre bra.

Sluta tröstäta

– Att banta kan vara jobbigt. Man tycker lätt synd sig själv och vill då och då unna sig något extra. Men varför alltid unna sig mat? Gå på kroppsmassage, bio eller teater istället.

Skippa skuldkänslorna

– Ibland får man ett bakslag. Acceptera det och gå vidare. Gör upp en handlingsplan vad du ska göra när du drabbas av sötsug så att du inte direkt går till skåpet och trycker i dig fyra smörgåsar. Ett tips är att gå en promenad. Har du tur har suget försvunnit när du är klar.

Våga lyckas

– Bli nöjd när du uppnått dit mål. Fortsätt inte banta. Ditt liv blir trist om du alltid kommer att oroa dig över ett kilo hit eller dit efter att du nått din målvikt. Bli snällare mot dig själv och lär dig acceptera din kropp.

 

Tränaren: 

– Konditionsträning är det bästa sättet att gå ner i vikt.

Träna regelbundet

– Kontinuitet i träningen är A och O. Spåra inte ur om du missar ett träningspass och strunta i att motionera på två veckor för att ”allt ändå är förstört”. Se till att träningsprogrammet rullar på och så vips – tre till fyra månader senare har träningsformen infunnit sig.

Få upp flåset

– Konditionsträning är det bästa sättet att gå ner i vikt. Varva intensiva, till exempel kortare löppass på 20 till 30 minuter, med lågintensiva entimmespromenader. Hur ofta du ska träna beror på hur mycket du tränat innan. Men har du tränat två gånger i veckan i flera års tid utan att minska i vikt är det absolut läge att höja träningsdosen med något extra pass i veckan.

Skaffa dig en träningspartner

– Sätt dig ner tillsammans med en kompis och boka ett antal träningspass. Det är lättare att skippa ett träningspass om man ska träna ensam än med en kompis.

Prova en ny motionsform

– Den gamla tumregeln att omväxling förnöjer gäller fortfarande. Välj en sport som lockar, kanske segling eller klättervägg?

Kosta på dig något nytt

–Löptränar du? Köper du ett par sköna skor känns det som att du flyger fram mot hur det var när du sprang i dina gamla stumma gympadojor. Resultat: Träningen blir roligare. Att ha bra utrustning förenklar träningen och gör den extra rolig.

 


15:47' svar på tal!

fråga : Andreas om 22:33' hårt pass!:
hur gör du dina proteinare, hemmamix eller sånt där pulver?

svar: jag gör en vanig smothie sen lägger jag i två skopor protein pulver! :)

22:33' hårt pass!

idag blev det ett 45 minuters pass i  indoor waking och dirr efter blev det ett body pump pass i 60 min! det var jobbigt ska ni veta! kommer ha träningsvärk i heeeela kroppen imorgon! haha ;) men får bita ihop! så okm hem för en timme sen så har duschat och druckit en proteinare! muuums! men nu ska jag lägga mig i sängen och sätta igång top gun med min älskling! (a) är så himla trött efter idag! :o


15:23' jobb jobb jobb!

kom hem ifrån skolan för 30 min sen så har varit ute med boss, fyfan vad man flyger med vinden asså! gå man ut med ett paraply så flyger man nog med? ;o hahah! idag så ska jag plugga engelska samt svenska! sen ikväll blir det ett 45min-pass i indorwalking och sen gym med pappa! så skönt det ska bliiiiiiiii! :D haha! helgens planer är inte så bestämt ennu. fredag vet jag inte helt ennu lördag shopping i malmö och sen kvällen no plans och söndag no plans! första gången på länge då jag inte bestämmt en massa! haha ;) men men! ska ner och göra en good smothie nu!fast det visste ni nog redan? soooooo natalie-style ;)

08:02' nationella!

nu drar jag till skolan! taggar verkligen inför nationella ju... haha! önska mig lycka till!

Salt

''Det är en viss skillnad mellan veta o tro men kom hit då din hora du vet ju vart jag bor, göra upp som du sa shit vad gangster du är, värsta blattemaffian brushan jag svär''

HHAHAHAHA, text från en låt som jag nyss fick höra, här har ni låten.

Tänkte iaf tipsa om en film, nämligen filmen SALT!
Den är inte så ny men aja.
Den handlar om CIA agent typ som jobbar i USA, en dag får de fast en rysk terrorist, och då påstår han att Evelyn Salt( Angelina Jolie) är en hemlig rysk agent som ska döda presidenten. Sen börjar Evelyn fly då polisen börjar misstänka henne o ja...
Ni får se mer på trailern
Filmen är skitbra, alltid sexigt med tjejer som spöar ner folk, ahhahaha :P




Länk


21:50' zzzzzzzzzzzz

har nyss duschat, tränade karate innan. imorgon är det ju nationella så pappa köpte gifflar och yoggidricka och vitamin vell(?)sån dricka. skit gott :d  nu ska jag kolla klart film och sen sova och vila ut tills imrg :) ses imrg :d

17:52' dagens outfit!


håliga jeans- bikbok ( haha köpte dom så, så har inte gjort hålen själv!(; )
tunika- HM
mobilväska- ullared
skor- uggs. fast hade ljus rosa converse idag!

15:55' time after time..



emelie & jag.

jag & joshua!

btw: jag har inget smink! haha ^^)

14:56' mummmms!

sitter här och mummmmsar i mig korvstroganoff! :D mhhh! haha idag så har dagen varit extremt chill! börjar bli lite smått nervös inför nationella imorgon i svenskan! lycka till alla 9:or! :D vad händer om man inte klarar det? får man gå om då eller?! :o haha men vet att jag kommer klara det! :) idag så består dagen av en massa plugg och sen ikväll blir det karate om jag hinner blir klar med allt! så skönt det ska bli med lov om två veckor! :D wiho!
lägger snart in bilder på mig och joshua och på mig och emelie ifrån skolan! ;)

20:00' solsidan!

nu blir det solsidan med johanna! :D


21:42' svar på tal!

fick en fråga om jag inte kunde berätta lite om min mamma och pappa och min lille bror!
- så visst kan jag göra det! :)

jag börjar med mina föräldrar! dom heter Cecilia och Roland, mamma är svensk och pappa är makedon & sloven!
pappa är 36 och mamma 37. det är dom jag litar på mest! dom vet allt om mig, kan prata om exakt allt till både min mamma och min pappa, vilket är jätte skönt! men vi har dagar då vi bråkar och då jag hatar dom mest för stunden, vilket kan vara att jag inte får göra det och det.. men det är bara för att dom är rädda om mig och väldigt överbeskyddande! men är glad att jag har föräldrar som bryr sig om mig! man tänker ju så nu, men när man väl bråkar och inte får som man vill så bryr man sig inte om om att dom bara vill ens bästa! mina föräldrar är även mina bästa vänner! seriöst dom jag kan sitta hemma en lördag och bara umågs med dom , för vet att det aldrig blir såna tråkiga situationer utan roliga! en riktig härlig känsla! känner många kompisar då deras föräldrar skiter i vad dom gör var dom är när dom kommer hem... när man tänker efter? vill man verkligen ha såna föräldrar? jag vill iallafall inte det.
när man är ute och shoppar med min mamma så kanske jag hittar två par skit snygga jeans som sitter perfekt på, så brukar min mamma säga att vi kan ju lägga undan ett par och köpa ena och se om du inte hittar några andra där du fastnar mer på`? men är jag ute med min pappa så säger han bara ja ta båda två! HAHA, för att han aldrig orkar gå runt med mig för att jag testar allt och vill ha allt! (a) haha kan erkänna att jag är bortskämd.. eller så är jag bara mammas och pappas lilla flicka?(a) hihi. vet inte vad mer jag ska säga? mer än att dom är världens bästa och förtjänar det bästa! och jag ska verkligen göra min föräldrar stolta med att klara skolan öka alla mina betyg! vill att dom ska knna sig stolta!! dom gör exakt allt för mig och min bror så det minsta är att jag ska skärpa mig och ge 100 % i skolan. vet att det kommer bli jobbigt, men det kommer löna sig i slutändan! älskar er mest mamma&pappa! ni är bäst! (L)


pappa & mamma

pappa! <3

mamma! <3



okej nu ska jag berätta lite om min lille bror!
han heter oliver och är 14 snart 15 en liten sprallig spillevink! jag och oliver vi bråkar nästan varje dag av små saker! speciellt under morgnarna, hela taket flyger upp så mycket vi bråkar! tur mina föräldrar är på jobbet.. jag kan bli sur för inget när det kommer till den fronten, tex vi skulle beställa kebab för vi var själva hemma. så var han inte hungrirg och det var ju jag och då kan man nt ta hemkörning och då börja ja skrika och gorma åt honom! HAHAH. men vi kan även ha extremt kul! vi har lika torra humor, och skrattar åt allt! vi brukar spela cod tsm vilket inte många tjejer gör, ;) men vi kan också snacka om nästan allt! jag är en rätt överbeskyddande syster! jag skyddar honom hela tiden! jag har slått/puttat bort/kaxat mot folk för att dom har hållt på med honom, för det fega är att istllet för att prata en och en så går dem 5 mot min bror ibland? men vet att min bror älskar att teta med folk så nästan alltid han som får igång ' bråket/iritiationen mot folk. haha är lite förvånad tt han aldrig blivit nerslagen för jag lovar er att han är extremt jobbig mot folk och väldigt kaxig med! men ingen vågar väll röra han för att dom vet att jag ä hans syster? ;) men han kan försvara sig själv, han är väldigt klok och stark men visar det sällan! haha.. men som sagt han är min lille bror och jag skyddar honom till max! har varit på möten med rektorn om att jag inte ska vara för överbeskyddande och bla bla bla. men han är också väldigt överbeskyddane mot mig, heeela tiden i makedonien, om vi tex går ut och alla killar kollar typ på mig och busvisslar och kommer fram och snackar och så! och då blir min bror alltid sån sur på mig och killarna, han bara: öööh sluta snacka med dom och kollla inte på dom och gör inte det och inte det! haha vad leker han?! haha blir alltid så förbannad på han då! :s men älskar min lillebror endå! (L)


min bror! <3

finns väll inte så mycket mer att berätta än att dom är det bästa jag har! älskar er! (L)

16:52' my drug is music!

topp 4 musik!
artist : DEV


1. Far*east Movement – Like A G6
2. DEV – Bass Down Low - Explicit Version
3. DEV – I Like To Party (The Cataracs Remix) (feat. Dev)
4. DEV – Booty Bounce - Fantastadon
( tryck på länken! )


16:38' förlåt för dålig uppdatering!

men har gjort annat och varit extremt trött! :( denna helgen har varit helt misslyckad men endå helt bäst! har träffat nytt folk vilket alltid är roligt! och sovit hos min lillsis louise! kul :D
men då taggar vi nästa helg då nellie sover hos mig på fredag till lördag! och på lördagen så drar vi till malmö och shoppar som fan! :D gjorde ett collage på vad jag verkligen måste köpa! :





1. mörka jeans! har bara ljusa och svarta jeans känns det som?
2. massa söta tuniker!
3. cola ringar och smycken
4. kort kavaj
5. magtröjer!

( alla bilder är lånade ifrån google.se )

19:55' gäsp!

ååh så trött jag är! :( sov ju hos louise igår! hade mycket roligt med henne! men allt blev så misslyckat.. men detaljer behöver vi inte gå in på här! sen kom pappa och hämtade mig vi 2 tiden så stack vi hem och hämtade upp boss och mamma sen vidare till stan för att gå en mysig lång promenad med boss! skönt att få frisk luft och bara gå! idag så ska jag bara vara hemma med familjen och kolla melodifestivalen och filmer. orkar inte göra något annat om jag ska vara ärlig! är extremt trött som jag sa! so sick!! imorgon blir det gymmet på morgonkvisten med pappa! härligt!! :D  det kommer inte att komma upp några bilder på mig och louise, för att vi gjorde knapppt v oss och tog inga bilder och dom vi tog bev inte alls bra! men fett lönt att göra v sig i typ 2 timmar och sen när man går utanför dörren så är hår och smink helt förstört! ååh hatar vintern! :( vill ha sommar!!!!!!!! vem vill inte det lixom?! :( men nu ska jag ner och vara lite social med my family! och idag äter jag chips och dippa! aja baja! men det tränas bort imrg! vet att man aldrig ska säga så! men förtjänar detta..

14:50' då var det fredag igen! :D

shit så snabbt veckorna går! om två veckor är det sportlov(?) om jag inte har fel för mig..  idag ska jag hem till Louise baby och sova hos henne! kul vi ska ha! saknar verkligen den tösen! kommer komma upp massvismed bilder! :D hihi! men ska duscha och packa och lite sånt smått och gott! men här kommer en bild innan pascha :D!


katarina,jag,olivia!

Rude Boy

Filip här då :D

Roligt att Makedonien också har börjat med Idol!
Här är en ganska rolig tjej som sjunger Rude Boy med ''lite'' accent :p
Spola fram till 30 sek o kolla när hon sjunger Rude Boy

Kunde inte bädda in klippet så tryck på länken






http://www.youtube.com/watch?v=UzKOxtRDKps

18:31' musik in my <3..

jag tänkte börja med veckans blogg? hade ni velat det? isåfäll så kommentera detta inlägget så jag vet på ett ungefär! :D

men ska börja med en ny sak inom musik, som jag ska göra några gånger i veckan! jag ska välja ut en artist och ta 5 låtar i den ordningen jag tycker är bäst! hooppas ni fattar! let's start!!

dagens artist: Inna

1. Inna – Love
2. Inna – 10 Minutes
3. Inna – Hot - US Radio Version
4. Inna – Amazing - Radio Version
5. Inna – On & On 

(tryck på länken!)

17:02' kasper,matteo&&&mattias!


jaa vad ska vi säga om denna videon? - en vanlig matte lektion!!

16:32' dagens fråga!

dagens fråga! :

ska jag flytta över min blogg till nattstad.se eller ha kvar det på blogg.se ??

16:27' fruktsallad!!!

så gott det är med fruktsallad! :D idag så händer det inte så mycket mer än plugg! och sen ikväll kanske gymmet om jag har tid! men annars nästa vecka kör jag på som vanligt igen, vilket kommer bli skönt! idag så kommer jag att lägga in lite bilder innan pascha förra helgen, katta skickade till mig! det kommer att komma upp ett videoinlägg på några killar i klassen vad vi gör pålektionerna! haha ;) och en en ny sak i bloggen.. eller två! så håll ögonen öppna!


detta äter jag just nu, sjukt gott! mums!! :D

19:15' nej jag har inte glömt er! ;)

förlåt för jag inte har bloggat men har gjort en massa annat! men hoppas det är okej? ;) ikväll så ska jag inte göra annat en att gå en lång runda med boss och sen kolla film och dricka smothie och kanske göra en go fruktsallad?:D har inte gymmat eller tränat på heeeela veckan! men har haft en hel del i skolan att göra och sen har jag haft extremt med mensverk, och hjälper inte med ipren! men imorgon så kör jag igång igen, får lite ångest över att jag inte har tränat! det är det enda jag längtar tills om dagarna, gymmet med pappa! där slappnar jag av och släpper alla tankar runt om mig, och kör hårt tills jag är heeelt slut! :D imorgon blir det indorwalking i 45-50 min! och sedan gymmar vi efteråt, får se vad det står på schemt imorgon! ;) skönt ska det bli iallafall! :D
men nu ska jag ner och göra fruktsallad blev extremt sugen! :D mums! och sen tänkte jag börja med en ny sak senare! ;) så uppdaterar snart!

07:50' godmorgon!

haha, ett morgoninlägg! är chokad! ;) har precis gjort v mig och allt. så nu har jag tid till att blogga lite!
idag blir det en massa plugg, och kanske dra upp en runda på familia och se om jag hittar lite nytt jag kan tränga in i garderoben! haha ganska onödigt inlägg endå! min gärna är ur-funktion så här tidigt på morgonen! skämt o sido!! och så måste ja städa mitt rum!! det ser ut som ett  bombnedslag, brukar inte erkänna det, men denna gången ser det äckligt ut! älska att ha det fint runt om kring mig, men haaatar att städa! :( borde nog anlita en  städerska? ;)


jag & min lille boss <3

20:00' saker ni kanske inte visste om mg?

Namn: Natalie skok
Födelsedag: 20 maj
Hemstad: Helsingborg
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blond
Längd: 1.70
Högerhänt/vänsterhänt?: Höger
Stjärntäcken: Oxe
Är dina föräldrar skilda? Nej
Mest använda namn på msn: Natalie. eller Natalie skok.

FAVORITER


Färg: rosa
Mat: Mammas mat, kebab m.m
Sport: karate
Glass: Vanilj, Daim, Hallonsorbet
Godis: Choklad
Affär: H&M, Gina Tricot, Bikbok, m.m
Nummer: 6
Tuggummi: Extra
Helgdag: Lördag
Årstid: Vår/Sommar
Radiostation: NRJ
Kroppsdel på motsatta könet: Rumpa, Ögon, Leende.


HAR DU NÅGONSIN..

Varit kär: Nej
Rymt hemifrån: Nej
Tänkt på att ta självmord: Nix
Sovit utomhus: Ja
Spytt i skolan: Nej? haha.
Velat bli modell: Jaa
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Haha Ja
Sett en död människa: Ja..
Ätit sushi: Fyfan skulle aldrig ens smaka det
Varit på scen: Ja

DU..

Svär: Varje dag
Sjunger: alltid
Duschar dagligen: Ja
Vill gå på högskola/universitet: vet inte riktigt.
Vill gifta dig: Varför inte? men isåfall ska killen ha mitt efternamn.
Kommer överens med dina föräldrar: Ja!
Gillar åska: ja! super mysigt.
Spelar något instrument: Nej haha
Sover med gosedjur: Hehhe ja ibland.. :$
För dagbok: Nepp
Sjunger i duschen: ibland

THIS OR THAT


Pepsi/coca cola? cola
Mcdonnalds/burgerking? Mc donalds
Choklad/vanilj? Choklad
Jordgubbar/blåbär? jordgubbar
Kött/vegetarian? Kött vafan!
Tv/film?: Dirty dancing!
Gitarr/trummor? Inget av det?
Adidas/nike? ADIDAS
Kakor/paj? Kakor!
Blind/döv? Döv


KAN DU..

Gå ner i splitt: Nej
Skriva med båda händerna: Ja.
Vissla: Nej
Blåsa en bubbla: Japp.
Rulla din tunga i en cirkel: Nej? :s
Ha dina ögon i kors: Japp
Nudda näsan med tungan: Hahha verkligen inte.
Äta vad du vill utan att oroa dig: jaa


VEM VA DEN SENASTE PERSONEN DU..

Nuddade: min valp
Pratade i telefon med: Louise Löfgren.
Smsade med: Johannes.
Kramade: Mamma
Skällde på: Ehm vet ej.
Sportade med: pappa, eller vi gymmade.

SENAST DU..


Skrattade: Idag.
Grät: igår...
Såg en film: Idag
Tuggade tuggummi: Idag.
Drog ett skämt: Suger på sånt så undviker att göra det.
Sjöng en sång: idag!




TROR DU PÅ..


Liv på andra planeter: Nej??
Mirakel: nej..
Kärlek vid första ögonkastet: Nja..
Spöken: haha nej!
Tomten: nej

ÖVRIGT

Hur många kuddar sover du med: 3 eller 4
Person du hatar mest? Hemligt ;)
Vad borde man uppfinna: Tidsmaskiner
Är du ett hälsofreak: Nej, men tänker på vad jag stoppar i mig.
Vilket är det bästa vädret: när det är sol och varmt ute
Lekte du med barbie som liten: Japp! :D



13 HAR DU:
Ett förhållande: nej xd

En bästa vän: ja

Haft ett seriöst förhållande: nej

Dejtat en av dina bästa kompisar: nej

Blivit kär vid första ögonkastet: nej

Fått ditt hjärta krossat: nej

Skrikit åt en lärare: haha ja
Kysst någon och sedan ångrat dig: ja

Ljugit för dina föräldrar om vart du är: nja ja jag tror det

Några smycken som kostat över 1000 kr: ja!
Några husdjur: ja :)

Hamnat på polisstation: nej ;)

12 DAGENS
:

Klädsel: tights,tunika,kofta och underkläder

Hår: totte

Låt: Patrick Swayze Featuring Wendy Fraser – She's Like The Wind

Sjuka: är frisk
Saknad: Min älskade Yoda..

Köp: Inget

Godis: Olika

Attityd: trött 

Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse? ser ut som en Zombie, neeeed more sleeeeep.


11 FÖRSTA:

Bästa kompis: Sofia Kvisth
Kärlek: Hmm eliotte
Husdjur: Katt

Semester: makedonien

Jobb: inget ;d

Köpta skiva: Haha ska man komma ihåg sånt?

Riktiga kärlek: -
Piercing: Öronen

Konsert: Kommer ej ihåg


10 Senaste:

Personen som sms:ade dej: johannes 

Personen som du kramade: mamma

Peronen som ringde dig: louise

Personen som du ringde: Jag ringer inte, folk ringer mig ;)

Personen du sa 'jag älskar dig' till: louise

Alkoholdrycken: Öl och cider

Bilfärd: lördes

Filmen du såg: Dirty dancing
 
Gången du grät: igår

Måltiden: hemma 


9 SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm: jafan! :D
Våga hoppa bungyjump: klart!
Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: ja ;)

Kalla dig själv lycklig: inte helt,

Hellre ta bilden än vara med på den: vara med på bilder! hih

Kunna gråta över en kille: kankse

Kunna gråta över en tjej: vadå som att ja är lesbisk`??

Ljuga för någon: nej, för dom får ju endå reda på sanningen tillslut!
Kunna springa 50mil: haha vetifan om jag hade orkat 50mil!
8 VAD:

Gör du just nu: svarar på detta och lyssnar på musik samtidigt som ja kollar film

Ska du göra imorgon: gå till skolan och sen plugga

Säger du till dig själv när allt känns svårt: fuck detta.

Har du med dig in på bion: kompisar/kompis läsk godis och popcorn
Är det för färg på dina byxor: har frf tights.
Är det för väder hos dig just nu: Kaaalllllllt

Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: rumpan, håret, ögonen, läpparna

Skulle du göra om du vann på lotto: resa och shoppat saaatan! och köpt allt vad min familj ville ha.
6 BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet: nej, men har väll hänt någon gång.
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 16

Har någon bertättat en hemlighet för dig den här vecka: yes!

Luvtröjor: myyysiga

Vill du ha några tatueringar eller piercingar: har redan piercing i navlen och lite olika ställen i öronen. och sen har jag en stor tatuering från höften till armhålan.

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatt kön: Jag kommer bäst överens med killar.


5 VAL:

Solnedgång eller soluppgång: Både och

Sommar eller vinter: sommar vafan

Vilken ålder har varit bäst hittills: 15

Mage eller rygg: mage

Kyssar eller kramar: både och! ;)


tidfördriftning!

19:06' kavajer!

hur snyggt är inte kavajer?! jag tycker att det är döööö snyggt, och dom ska vara korta! tänk att ha ett par tajta jeans och en fin blus eller tunika och sen en kavaj över till det och klackar skor och något fint smycke! perfekt fest outfit! men man kan ju även ha tajts/leggins också! men om det ska bli lite vardagligt så kan man ju byta ut mot ett par converse istället för klackar! :D hihi! har inte hittat någon kavaj, och när jag väl hittar så är det bara stora st kvar!:( men ska leta på nätet lite och om jag hittar en snygg kavaj så klickar jag hem den! :D

tex såhär, en snygg och enkel outfit!


Dagens Skönhetsideal

Filip här igen då!

Vad är det med tjejer idag som hela tiden ska banta? Kanske inte alla men de flesta.
Jag tror inte att det är någon kille som vill ha en tjej som ser ut som ett skelett, eller?
Men tjejer pressas hela tiden av media,tv,tidningar hur de ska se ut, vad de ska äta osv...
Så, till alla tjejer, träna o ät rätt, ni gör samhället en tjänst bara, ingen vill se en sån här tjej ute på gatan ;)


Hur en tjej ska vara enligt mig...
Ja, själv tycker jag att brunetter o blondiner är sexigast, favoriter är Gisele Bundchen och Adriana Lima! Grrr ;)
En tjej ska helst ha på sig tighta jeans, och till det högklackar, på sommarn helst någon tight klänning :D


Men grrr! Varför kan inte alla bara sträva efter en sån här kropp?




Sammi! Hetast i Jersey Shore