20:53' NY FRÅGESTUND! FRÅGA SÅ MYCKET NI VILL!

Anonym om 16:37' hårtips!: varför tog du bort frågestunden? :(

svar; för kännde att det inte var normala frågor som ställdes! men vi kör om en ny frågestund! så fråga på så mycket ni vill ha reda på, och blir det tillräckligt många frågor så görjag ett videoinlägg om det nu i helgen!


FRÅÅÅÅÅÅÅÅGA PÅ!


16:37' hårtips!

detta kan jag verkligen rekomendera till er som vill ha volym i ert hår! det heter osis+ dust it! och för att applicera det så börjar jag med att platta eller locka håret, ja precis som man vill ha det, sen så delar jag upp håret och lägger i pullvret ( dust it ) och sedan så gnuggar jag in det i håret och tupperar i hårbotten! och sen så gör jag så på hela håret om man vill ha extra volym och att det ska hålla extra länge så brukar jag då dela upp mitt hår och sedan vofflar jag det enbart i hårbotten!! och sen på med dust it och nuggar in det samt tupperar! om ni har några frågor så kontakta mig! :)

såhär ser dust it ut! :


16:19' har ni också? ...

... börjat kolla runt på nätet och i affärer på klänningar som ni kan ha till antingen studenten eller till avslutningarna? jag hittade en skit snygg klänning igår och visade mamma så hon betällde den igår! så får antagligen hem den imorgon eller på lördag :D första gången jag köper klänning så tidigt, brukar alltid vara så sen sista minuterna klänningarn! men nu slutar jag 9an och måste vara snyggast på plats! ;) nej men jag & emelie kommer glänsa så snyggt i våra as läckra klänningar! (a) sen ska jag hitta en annan kläning också som jag ska ha på vår lärarmiddag/bal har funderat på en men får se! har funderat på om jag ska lägga ut bilden på bloggen för det är några som verkar köpa allt jag funderar på at köpa eller redan har köpt, sjukt störigt! borde sätta copyright på allt jag äger känns det som! ;) skämt å sido! och denna klänningen kommer jag även använda till sommaren och skit snygg till fester!

fram:


bak:


ååh, är kär i den! :| men snart kommer den hem till mig (a)
men vad tycker ni man kan ha för färg på klackar skorna? ALLT förutom vita skor!

tack så mycket mamma & pappa! ♥


08:04' skolan!

nu drar jag till skolan, och sen när jag kommer hem så ska jag visa en sak vad mamma beställde till mig igår (a) cya later!


20:14' hemma igen!

hejsan alla, direkt efter skolan så följde joshua med mig hem och så pluggade vi och snackade lite, sen när ha hade stuckit hem så stack jag och mamma till familia för att leta efter jacka! men nix, självklart så hittade jag inte! så ska till väla imorgon istället och då ska jag banne mig hitta en kort svart skinjacka med spänne! kommer bokstavligen göra allt för att hitta en! åååh måste ha! :| och sen ska jag se om jag hittar lite annat smått och gott! :D men som sagt om ni vet vart man kan köpa en KORT SKINJACKA MED SPÄNNEN på så kontakta mig genast! (a)


13:28' skolan!

just nu sitter jag i skolan och ska skriva en film recension på en film! idag så händer inte så mycket mer än att jag nog ska upp och kolla om jag hittar någon kort skinjacka, behov nu! klarar inte av att ha min vinter jacka mer, så sjukt varmt! men har iof en jeansjacka! är skit glad, jag ska få en ny header till helgen! måste bara ta lite nya fotton! så ska bli jätte kul hur resultatet kommer att se ut! :D men bloggar mer när jag är hemma ifrån skolan! pusssss


21:36' juliaaaaa (L)

nu har jag precis snackat med min lilla julia! och vi bestämde att vi ska ses snart på en tjej kväll eller en fika! och lite annat vilket jag inte tar upp i bloggen ;) heh! men nu håller jag fortfarande på med mina läxor, fysik/mekaniken och kemi är nog det tråkigaste jag vet! buuuhu :( men måste man så måste man! men tänkte snart lägga undan för idag och göra mig en smarrig smothie och kolla på big brother och sen ska jag banne mig sova! men imorgon så lovar jag att jag ska blogga myyyyycket! men ibland så vet jag inte vad jag ska blogga om och då blir min blogg ganska tråkig, och då har jag ingen lust att fortsätta blogga.. haha :( men godnatt på er, så hörs vi imorgon!


18:51' pluggpluggplugg!

ja ni ser min rubirk? ;) nu blir det en massa plugg & tandblekning! efter det så kommer detta antingen att komma någon inom smink, hår, mode & hiss & diss! så håll utkik!

jag just nu :


nyduschad, så mitt hår är jätte lockigt! :$


18:25' music!

dagens artist : Ricky Martin
guuud så längesen man lyssnade på hans låtar!

1.
Ricky Martin – Livin' La Vida Loca
2. Ricky Martin Feat. Wisín & Yandel – Frío (Remix Radio Edit)
3. Ricky Martin – Te Vas
4. Ricky Martin – Más
5. Ricky Martin – Frío


15:04' nu drar jag!

nu drar jag & solar, måste bli brun och fin nu igen! kunde ju nt sola innan pga ava mina vattenkoppor & min tattuering..



åååh, där hade jag börjat bli lite brun.. :| saknar makedonien..


18:50' min kill smak!

nu tänkte jag berätta hur min killsmak är! och han ska vara över 170, det är viktigt!! och solbränd och brunt hår, gärna muskelös! och älskar killar som håller igång tex gymmar, fotboll osv! tatuering är ett plus i kanten! han ska ha bra klädstil, och bry sig om sitt utseende! gillar inte killar som skiter fullständigt i hur som ser ut! och sen ska han ha en underbar personlighet, han ska vara omtänksam och snäll och ha humor och han ska gärna vilja hitta på saker inte bara ligga hemma och mysa varje gång! hatar killar utan humor! och är han ifrån makedonien ( där jag också är ifrån, eller ja halvt ) så är han rena drömkillen! ;) nej men haha! så någon kille som är så lik som denna förklaringen, hör av er! ;)

men om ni ser ut tom cruise, hör av er genast isåfall ;) my dream boy!




BLIR SÅ HIMLA ARG!!!!!! :@@@@@

detta är helt sinnesjukt! :s jag får mejl dagligen ifrån folk från tex holland,norge,chile,tyskland osv att folk fejkar mig på olika chattsidor! det är inte ett dugg kul ska ni veta! fick två mejl idag och det stod såhär :

I think you better should remove 'Daisy de Leeuw' from your friendslisty 'cause she is the one who is faking you. ( & hon daisy de leeuw har nämligen sag att folk fejkar mig också )

och det andra var :

hello natalie, you do not know me but I have to ask you something.
there's someone faking you and winning competitions with your picture's and stuff.. can you maybe make a picture with your blogg on it?it's really fast when you have a webcam. I can make the faker deleted if you will.
I hope you will
greetings maas

& så skrev hon :
like I said you need to help me first with making a picture with you holding a paper with your blogg/facebook on it. when I don't I can't help you.. and I really want that faker deleted because it's not fair so please help me and yourself ofcourse(:


ååååh, det är sjukt jobbigt! men om ni ser att någon annan fejkar mig så anmäl och säg till mig tack! så nu får jag väll ta en bild på mig själv med mitt blogg & facebook namn samt en video kanske! vafan kan man inte bara låta ens bilder vara! blir så trött på det! aja är man snygg så är man! ;) för tror inte dom hade fejkat mig för jag var ful precis xd!


15:08' smothie!

hejsan alla bloggläsare! jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat idag, men har varit i skolan! ska bättra mig det lovar jag er! :D sitter just nu och dricker smothie, så sjukt längesen sist känns det som! dagens planer består av en massa plugg och sen karate ikväll om jag hinner! men så skönt det ska bli, att ta tag i allt igen träning, kost och allt! gymmade med pappa som en galning för någon månad sen, men så blev vi sjuka och så har vi inte haft tid helt enkelt! men imorgon kör vi om på nytt! ska bli kul, älskar att träna! och vem vill inte vara fin till sommaren? ;)


22:30' tyckte ni det var rätt...

... att Roza åkte ut ur big brother? jag tyckte både ja och nej! men men, ska bli spännande hur nästa vecka kommer se ut! och har glömt att ställa fram klockan! hahahah, tur mamma påminde mig! men ligger just nu i sängen och ska sätta på en film, men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon, puss underbara läsare! love.


20:38' kolla i nadjas blogg!

nadja är en super söt tjej och är 18 bast & hon bloggar om hennes frisörutbildning, hårtips, vardag, fester! hennes blogg hittar ni här! : www.nadjas.se !

såhär ser hon ut :


18:56' frågor till mina bloggläsare!

vad vill ni se mer i bloggen?!
- dagens outfit.
- videoinlägg.
- tips.
- hiss&diss.

eller vad mer? berätta nu så att jag vet, vad jag kan förbättra i bloggen! kisses!


18:42' vill ni bli länkade? ;)

förlåt för jag skriver detta igen, men behöver verkligen er hjälp, behöver bara lite poäng till! och ni hjälper mig genom att trycka på dom tre länkarna skulle verkligen vara jätte gulligt av er! :D om ni gör det så kommentera detta inlägget så länkar jag er blogg, och för er som inte har någon blogg, kontakta mig så löser vi det på ett annat sätt. [email protected]

1. plus i kassan, det går ut på att man ska värva folk, och man får pengar för det.

http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=26583

2. super gratis, det går också ut på att du ska värva folk, och samla ihop poäng. och sedan kan du lösa ut dina poäng till tex en ipod, bio biljetter och massa annat skoj!

http://www.supergratis.se/?r=79856

3. gratis fahion, man tjänar poäng och sedan så handlar man saker i deras shop!

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=71973


så för min skull, bli medlem på dom tre hemsidorna, både jag & ni tjänar på det! och som sagt kommentera eller maila mig när ni har gjort det, och så skriver ni era hotmail och så jag kan se så att ni inte fuskar & sedan era blogg adress! enkelt och simpelt!



PUSS PÅ ER!


17:10' en massa bebis bilder!

här kommer en massa bilder på min valp Boss! han är så himla söt!





16:15' svar på tal!

Anonym om 23:00' mer kommentarer, tack?
: så sjukt söt! vad anväder du för läppstift?

svar : tack så mycket! jag köper mitt läppstift på kicks! märket heter makeup store, och färgen heter Exit & det kostar 170 :-


15:27' dagens outfit.

tänkte slänga in en dagens outfit och sen hade någon undrat vad en fiskfläta var, så lägger in bild på det också!
nu ska jag plugga lite, som jag ska vara klar med i veckan, och har massa annat som ska hinnas med i veckan, så tar någon timme åt att plugga och sen så bloggar jag igen! hörs snart igen mina underbara bloggläsare! :*

dagens outfit :



leggins - gina t.
tunika - ifrån makedonien.
kofta - gina t.
mobilväska - ullared.

fisk fläta :
min kompis Emelie gjorde denn på mig, visst blev den bra? :D och hon lärde mig även hur man gör en fisk fläta! :D suveränt!


13:30' ansikts produker!

ni vet dom produkterna jag tipsade om i bloggen innan? dessa.


mamma kom hem med en ny produkt idag som heter soothing toner, ifrån nivea.
det gör så att man håller torr och känslig hud mjuk hela dagen, den rengör torr hud skonsamt och effektivt! avlägsnar rester ifrån makeup och orenheter!
testade det i morse, och jag är ganska torr och den gav resultat på första gången! :D

( bild ifrån google, orkade inte fotta.. )


12:49' tryck på dom tre länkarna, kostar inget!

Vill ni vara jätte gulliga att bli medlem på dessa tre sidorna! skulle verkligen uppskatta det! om ni gör det så kommentera detta inlägget så länkar jag er blogg, och för er som inte har någon blogg, kontakta mig så löser vi det på ett annat sätt. [email protected]

1. plus i kassan, det går ut på att man ska värva folk, och man får pengar för det.

http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=26583

2. super gratis, det går också ut på att du ska värva folk, och samla ihop poäng. och sedan kan du lösa ut dina poäng till tex en ipod, bio biljetter och massa annat skoj!

http://www.supergratis.se/?r=79856

3. gratis fahion, man tjänar poäng och sedan så handlar man saker i deras shop!

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=71973


så för min skull, bli medlem på dom tre hemsidorna, både jag & ni tjänar på det! och som sagt kommentera eller maila mig när ni har gjort det, och så skriver ni era hotmail och så jag kan se så att ni inte fuskar & sedan era blogg adress! enkelt och simpelt!


23:17' help meeeeeee!

var ju som sagt uppe på både väla och familia med hanna igår! jag letar efter en kort svart skinjacka med spännen på! men hittade ingen som var perfekt för mig.. men om ni vet någon sida eller någon affär som har kort skinjacka med spänne på, så kommentera eller kontakta mig : [email protected]

ungefär som kenzas skinjacka! skit snygg!



23:00' mer kommentarer, tack?

förlåt för sån usel uppdatering! men ni är skit dåliga på att kommentera, vill se bättring nu! men tänkte berätta vad som har hänt idag under dagen! hanna sov ju hos mig som ni kanske redan visste? så vi var uppe ganska sent och kollade filmoch krängde chips & dippa, mums! sen så vaknade vi vid halv 11, brukar aldrig vakna så tidigt, men men! därpå så gjorde vi ju tandblekning och jag fick resultat på första gången, skit bra! sen åkte hon hem vid 1 och jag åkte hem till min kusin på middag! och sen har jag bara chillat, och kom nyss hem var ute med folk! måste säga att jag är riktigt trött, ska väll lägga mig i sängen och kolla film snart!

bild på mig!


14:13' dagens låt!

1. DJ Frank E – Tonight (I'm Fuckin' You)



13:44' ska ha ny header och design!

är inte alls nöjd med den jag har nu, det är inte min stil lixom.. inte exakt så som jag hade tänk mig! tycker den är för mesig fr min smak.. så ska be någon fix till den!


11:14' just nu!

 
gör tandblekning! har precis vaknat och käkat frukost med hanna, så nu håller vi på att göra tandblekning ;) man saglar som in i och det gör lite ont med dom tandskydden! hahah :( buuhu. och shit så varmt det är ute i solen, hanna och jag satt ute innan på stutsimattan , solen steker verkligen i ansiktet på en! (a) vi ska dra vidare till solariumet lite senare och bli bruna ;)


18:49' är med hanna.

kom nyss hem ifrån familia & väla och jag hittade inte ett skit! -.- det är ju alltid så för mig när jag har pengar så hittar jag inget, men när ja väll inte har några pengar eller ska shoppa så hittar jag alltid! ååh, tjej problem..
men ja nu sk jag och hanna upp till maxi och göra lite saker och sen så ska vi hem till mig igen & göra vid oss och sen ska vi göra annat, säger mer senare ;)


choklad muffins & chai latte, mums! :D


19:26' vill mina söta bloggläsare hjälpa mig? (a)

Vill ni vara jätte gulliga att bli medlem på dessa tre sidorna! skulle verkligen uppskatta det! om ni gör det så kommentera detta inlägget så länkar jag er blogg, och för er som inte har någon blogg, kontakta mig så löser vi det på ett annat sätt. [email protected]

1. plus i kassan, det går ut på att man ska värva folk, och man får pengar för det.

http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=26583

2. super gratis, det går också ut på att du ska värva folk, och samla ihop poäng. och sedan kan du lösa ut dina poäng till tex en ipod, bio biljetter och massa annat skoj!

http://www.supergratis.se/?r=79856

3. gratis fahion, man tjänar poäng och sedan så handlar man saker i deras shop!

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=71973


så för min skull, bli medlem på dom tre hemsidorna, både jag & ni tjänar på det! och som sagt säg kommentera eller maila mig när ni har gjort det, och så skriver ni era hotmail och så jag kan se så att ni inte fuskar & sedan era blogg adress! enkelt och simpelt! :D


18:53' ny header!

nu är äntligen den nya headern klar, väntar bara på att designen ska bli klar! men vad tyckte ni om headern?
ska snart göra klart matten och gå ut med boss en runda. ååh, vad jag längtar tills imorgon! shopping med Hanna, sen ska vi sola och sen hem till mig & göra vid oss , senare ut och träffa rasmus & hans kompis, sen ska jag & Hanna in till mig och kolla på filmer och äta massa gottgott & sen ska vi göra tandblekning, och sen så nannar hon här :D  tycker det låter som en perfekt fredag! :D


17:39' städar!

håller på att städa mitt rum eftersom Hanna kommer till mig imorgon, och sen har vi sovis! men ska fortsätta städa nu sen blir det mycket mer uppdatering när jag är klar! kisses!


bloggmanagern här

hejsan, just nu är natalie i skolan så jag bloggar lite istället för henne.
tycker ni får bli bättre på att kommentera hennes blogg, eller vad säger ni? så svårt kan det inte vara ;)
jag har just nu en tävling i min blogg där man kan vinna en super söt ring från pearlsofanca

klicka på mig för att komma till tävlingen


// natalies bloggmanager.

08:06' nu drar jag!

nu drar jag snart till skolan, så kommer inte blogga förens jag kommer hem ifrån skolan vid halv 4, så min bloggmanager aka underbar vän kanske kommer uppdatera bloggen lite? :) men vad vill ni se mer utav i min blogg?

- dagens outfit.
- hår/smink tips.
- dagens musik
- hiss&diss.
- eller vad vill ni se? tell me..


20:00' musik!



dagens artist : Jennifer lopez!

1. Pitbull – On The Floor
2. Belinda – Egoista (feat. Pitbull)
3. Pitbull – I Like It
4. Usher featuring Pitbull – DJ Got Us Fallin' In Love
5. Ying Yang Twins – Shake (Album Version)


19:00' min lilla valp.

nu har jag en min sovande lilla bebis valp i famnen, väntar på att han ska vakna så att vi kan gå ut & kissa. gjorde ju mat idag, eftersom mina föräldrar jobbar och det blev hamburgare med bröd, skit gott! :D kvällens planer består av : en varm och lång dusch, mysa med min bebis, blogga och kolla big brother! men nu vaknade min bebis så ska ut och gå med han nu, sen när jag kommer hem igen så blir det topp 5 listan i musik! hörs sen, kisses!


boss och mina föräldras kompisars hund.

boss & fia, denna bilden är så otroligt söt! på dom två!


17:50' supergratis.se

gör som jag & bli medlem på http://www.supergratis.se/?r=79856 , det är verkligen en jätte bra hemsida! jag menar om du ska bjuda någon på bio, så kan du ju samla poäng till biobiljetter eller till en ny kamera? ja det är ett jätte stort utbud att välja på! och du samlar poäng genom att tex värva dina kompisar, sprida sidan och massa annat, all info står på sidan när du blir medlem! :D så vad tycker ni? låter det inte som en super bra idé att bli medlem där NU? :D



10:30' ny design kommer inom kort tid!

denna headern/design är ju ifrån gratisdesign eller vad det heter, och vill ha en egen design/header! så min kompis Natalie lär bli klar senare idag, så håll utkik alla!


10:15' yoda, i will always love you!

yoda jag tänker på dig hela tiden bebis!
nu idag är det exakt 5 månader sen du lämnade jorden, kan fortfarande inte tro det!
vill spola tillbaka tiden då du fanns.. varje morgon när du var inne i mammas och pappas rum och sov, så hörde du mig komma ner och öppna kalkon förpackningen och du vaknades av det och tog tassen på dörren för att du ville ut! aw.. du fick alltid mina kanter på kalkonen det var lixom vi två.. nu slänger jag kanterna, kan inte ge det till boss eller någon.. grät senast i måndes av saknad! ååh kom tillbaka! men vet att du inte kommer att komma tillbaka, jag får helt enkelt leva vidare med våra minnen och fotton på dig.. vet att det är så extremt svårt, men vad ska jag göra?! men vet att vi kommer att få träffas senare i livet, så var lugn gubben! vi syns snart igen!
i will always love you!


10:06' skolan!

just nu så sitter jag & Emelie i datasalen, för att vår andra no grupp har nationella, så vi har det nästa onsdag! vi hade ju egen lektion i idrott idag, gick strålande! :D första halvtimmen så hade vi styrkestaioner och sen den andra halvtimmen så hade vi djungelbasket ( innebär att man får brottas och inga regler! ) men det var jätte kul att alla var med på vår lektion :D idag så händer inte så mycket mer än att jag ska plugga lite och sen träna!
dagens citat ifrån mig & emelie :
- eta eta poo poo!
- eta beeeejs!
- sajaah ompaaah!
ingen som fattar men aja! kisses!


07:36' godmorgon!

sitter här framför datan och äter och dricker te! mums. ska snart börja göra vid mig och sen dra till skolan lite extra tidigt! det är nämligen så att jag & Emelie ska ha en egen idrottslektion för att öka våra betyg! och efter vårt idrottspass så kommer dom känna blod smak i halsen! ;) hahah! :D  så vi hörs när jag kommer hem ifrån skolan igen, min manager kommer antagligen att blogga åt mig när jag är iskolan! smart va? ;) kisses!
tänker på dig yoda..


22'32' sista inlägget för idag!

min kompis Natalie håller på att fixa en annan header till mig, så den kommer att sättas på plats lite senare! :D
och ja detta blir som sagt det sista inlägget föridag, ska packa till idrotten imorgon och sen sova! så jag hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon! och jag tycker det är kul att min statestik höjts nu tack vare Hana, så alla nya bloggläsare, trevligt att ni klickade in och stanna gärna kvar! :D nya bilder på facebook också!
Natalie skok @ facebook.

godnatt! :*


20:41' arg manager! opps.. :o

förlåt för jag inte bloggat så mycket idag, men har gjort en massa annat! .. men här kommer det smink jag oftast använder till vardags! sen till fest så blir det givetvis annat smink! :D enjoy it!




jag skriver i vilken ordning jag tar mitt smink, har ni några frågor så är det bara att fråga!
( jag glömde att ta med en bild på en ögonfransböjjare, så det anvnder jag också! )

1. jag tar ett tunt lager foundation och tar ut det i huvudet, så det blir jämnt och fint.
2. h&m puder tar jag sedan i ansiktet.
3. sedan så använder jag ögon skugga! ja brukar äve använda guld istället för svart/silver! och så skuggar jag ut det.
4. därpå så använder jag den eyliner pennan och gör sträck längst ögonlocket!
5. då böjjer jag mina ögonfransar, och sedan på med mascara och ibland lösögonfransar!
6. sedan tar jag rouge ifrån h&m, gör så man blir smalare i ansiktet om man applicerar det på rätt sett!
7. sist men inte minns så sätter jag på exit läppstift från make up store!

här kommer en bild på mig när jag är lättsminkad!


bloggmanagern här

natalie, din blogg är viktig! du måste uppdatera den bättre.
tänkte jag kunde tipsa er läsare om en tävling jag har klicka här
lycka till sötisar.

12:26' shopping!



ni vet ju att jag och hanna ska åka till väla på fredag & shoppa, och då ska jag bla köpa :
- jeans.
- magtröja.
- tuniker.
- hårprudukter.
- underkläder.

här är bild på jeansen :
fram.

bak.

sjukt billiga också, dem kostar bara 500 :-


godmorgon

jag ser att natalie inte har uppdaterat på morgonen vilket hon alltid ska göra innan hon åker till skolan om det inte är så att hon slutar tidigt. så natalie när du ser detta så vet du att det är en av reglerna för att din blogg ska funka som den ska. så nu bloggar jag åt henne tills hon kommer hem från skolan, sen tar stumpan över igen!
jag/bloggmanagern som jag är ;)
har en tävling på min blogg just nu där du kan vinna ett smycke, klicka er bara
in på min blogg och sedan under kategorier står där "tävlingar" klicka där och följ info så kanske armbandet blir ditt.

/ managern

ny design

ny design på bloggen + header tack vare min underbara bloggmanager även min underbara väninna.
längtar tills fredag, då ska hon och jag shoppa :D woho! massor med saker, som kommer komma upp på bloggen och bloggen kommer bli bättre fram över pga min bloggmanager som hjälper mig, tack gumman!
här har ni en bild på henne:


17:42' veckans schema!


15:29! yes jag vann!

ja ni ser rubriken! ;) jag var ju med och tävlade hios min kompis tävling ang tandblekning! och vet ni vem som vann? jo jag! (a) och nej självklart så fuskar hon nt, för hon skrev alla deltagare på lappar och sedan så drog hon en vinnare, och jag blev vinnaren! (a) får tandblekningen på fredag då jag och hanna ska till väla och shoppa sen sover hon hos mig, så ska testa på fredag! visar resultat senare! :)


16:31' @ my place

just nu så springer nellie och min bror runt i hela mitt hus, och nellie kom upp rusande med silver tejp lindrar runt sin kropp..... ahhahahaha. igår så sov ju nellie hemma hos mig, och vi var ute och träffa simon,calle,kasper,oliver & markus. och sendan stack vi hem till simon och chilla och stack hem halv 12 tiden, direkt när vi kom hem så började vi skära gurka och ladda ner en film, och sen blev det skräck film med gurka & dippa! sooo natalie & nellie style! ;) sen deckade vi inte förens vid 5! vi ska alldeles strax ner och kolla på en annan skräckis som heter ' i spit on your grave ' det kommer sluta med att nellie och jag håller om varandra så rädda vi är ;) hhahah!
och alla anteckna detta : nellie MÅSTE göra vid sig även fast hon bara ska vara hemma och kolla film och chilla hos mig eller följa med ut med hunden! ahahah, jävla muppajävel! men älskar henne endå! :*
& här kommer min och nellies muppa dans! :

12:12' grattis carolina! (L)

idag fyller min carolina år, grattis babe! (L) ska hem till henne sen vi 5 och göra vid oss sen blir det fest hemma hos henne! ska bli skit ku! :D
och förlåt för att jag inte blogga igår, men jag åkte hem till hanna direkt efter skolan. och sen så gjorde v vid oss och fotta och gjorde videoinlägg, och käka lite! så bilder och videos får ni lite senare.

19:44' snackar i tele med kroon (L)

här kommer dagens outfit :
jeans - only.
kavaj - fransa
tunika - gina t.
silver halsband - dazzling.
klocka - jet set.
dubbel döskalle ring - gina t.

18:18' är så himla besviken...

ja läs på min rubrik... :(
men hur som helst så snackar jag i tele med cesthella just nu, hon kommer till mig på lördag. för det blev ingen fest på lördag, vet faktiskt inte varför ;/ men aja..

21:23' svar på tal!

lovisa endström! om 20:22' give meee summer baby!:
tycker du inte det är tråkigt att åka utan någaon kompis till makedonien? och fysatan vad brun du är på bilderna!!! elr nej du ser ut som en neger, lyllo dig! vill också vara brun, hur kan du bli så brun?! och ser att du är poppis bland killarna på picturna! vilka utav dina föräldra kommer ifrån macadonien och bor ni på hotell, nära cityn eller stranden? kramiz!
svar: haha nej jag bryr mig inte, har ju mina kusiner som är i min ålder och uppåt 16 + , och deras kompisar ju, både tjejer & killar! haha hur jag kan bli så brun? haha det har jag ingen aning om , chansar på att jag har makedonskt piggment i mig, och både min pappa & mamma blir riktigt svarta! like that! (a) haha jasså du tycker det? :p det är min pappa som kommer ifrån makedonien samt slovenien. nej vi har eget hus och det tar 20 min med bil till sjön ( vi har ingen strand ) en skit stor sjö då! och sen tar det 25-20 min att gå in till stan, och jag har tur att vi bor i Ohrid där det är det stället man badar på och shoppar och festar! hihi! :D så jag har det alldeles perfekt nere i makedonien! :D
bild på sjön där vi badar! jag, johanna och min kusin tose! ( fyy så blek jag var där, någon av dom första dagarna i makedonien )
stefans citat till mig : do you want to ride on my banana? ;)
hahaha, dör varje gång jag tänker på det.

20:22' give meee summer baby!

åååh, vill att det ska vara den 20 maj nu, för då fyller jag 16! (a) haha, då blir det fetefest ska ni veta! ;)
& sen så vill jag att det ska bli sommar, juli så jag kan åka till makedonien och stannar där nere i över en månad, eller så åker jag direkt när skolan slutar och är där heeeeeela sommarlovet.. får se vad jag gör, men makedonien blir det iallafall! :D :D :D :D ååååh gud vad jag längtar! förra året följde även min kompis ner med oss till makedonien! fårse om jag tar med någon kompis eller inte.
saknar min underbar släkt och alla mina underbara vänner! :*
pictures from macedonia! :
stående ifrån ifrån vänster : daniel & nikola
sittande ifrån vänster: despina,filip,johanna,igor &jag.
där började jag att bli lite brun! :)
jag :D
min älskade kusin tose och filip till höger! big love to you!
nikola,stefan,igor och bror!
johanna ( hon som följde med mig till makedonien) och jag!
johanna & jag.
jag, pappa & cornelie kusin.
faster,pappa & jag!
min underbara mamma!
nu orkar jag inte lägga in mer bilder, men bara dessa bilderna får mig att vilja åka ner NU!

18:28' städa!

nu ska jag vara jätte duktig och stor städa heeeeeeela huset! pheuw! så jag bloggar när jag är klar med städningen! hoppas jag inte blandar ihop diskmedel till tvätt maskinen bara... :o är jag verkligen så osmart? .... ;)

16:22' ögongodis!

tom cruise, min fina man! asså han är så himla snygg! gooosh! världens snyggaste man enligt mig! eller först kommer pappa :$ thihi.. är pappas lilla flicka ju.. (a)

16:16' stor hiss till dubbelringar!!

åååh, i just love it! dom är så himla snygg, måste verkligen inskaffa mig mer dubbelringar! (a) goosh så snyggt!
kolla bara dessa ringarna, så fina! eller vad tycker ni?
love it!!

15:48' jiiiiiiihaaaa!

idag var det nationella i NO (biologi)! haha det gick som det gjorde, var faktiskt några svåra frågor, men annars hoppas jag att det gick bra! idag händer inte så mycet mer än att plugga och sen kanske jag ska träna!
här kommer mer utav veckans planer :


21:54' bb

snackar i tele med min bästa nellie hedström (L) snart blir det big brother sen nanna. så godnatt

19:48' matteo kevric sminkar sig med gips!


17:50' hemkommen!

kom nyss hem ifrån familia! gick dit direkt efter skolan med emelie, sen träffade vi även marcus och simon så åt vi på mc! blev även lite små shopping, ett läppstift ifrån make up store, som jag och Hanna hittade förra gången vi var på familia.



läppstift från makeup store, färg: exit . 170:-

21:48' video igen!

fråga: jag hittar inte din video på ditt rum! :(
svar: okej, men här kommer videon igen! :D


21:10' rengör ansiktet!


detta är dom basiska sakerna jag brukar använda till mitt ansikte.

bild nr 1: den krämen tar jag när jag ska tvätta bort mitt smink + hela mitt ansikte! den naturliga fuktbalansen återställs samtidigt som make-up och annat orenheter avlägnas effektivt.

bild nr 2: det ansikskt vattnet tar jag så att allt smuts tas bort ordentligt! huden blir skonsam rengjord!

bild nr 3: det använder jag så att alla porer och finnar och massa annat ska försvinna! rengör huden på djupet och avlägsnar huden utan att torka ut den! den är även perfekt till er som har extra torr hud ( som jag ) den gör så att du även blir len och fin!

bild nr 4: det är små plåsterlappar/bitar som man sätter fast där man vill att porer och annat skit ska försvinna, man låter det värka i 10-1 min , sen drar man bort det och då får man även bort allt smuts! det rengör verkligen på djupet på dom ställena där du sätter bitarna på.

dom fyra första produkterna kommer ifrån nivea och kan köpa på bla på apoteket/kicks.
produkt 5 & 6 vet jag inte riktigt vad dom heter, men dom kan man köpa på apoteket dom också.

bild nummer 5 & 6, använder jag sällan, för dom produkterna jag använder är så pass bra! 

nr 5 : det är ett rengörings mousse ( mjukt skum ) som rengör huden på djupet utan att torka ut. motverkar bildande orenheter. parfymerad.

nr 6: day lotion är ett lätt och skön lotion som effektivt återfuktar huden och ger den en matt, len yta. det motverkar bildande orenheter. parfymerad

använder även sånahär pads & den sista bilden bjuder jag på! men det är såna lappar man sätter på för att alla porer och smutts ska försvinna! :



hoppas ni blev nöjda & fattade vad jag skrev! :D



20:35' kissekatt!

hejsan alla, ni vet ju om att jag har passat min grannes hus i 4dagar, asså bara tittat till det & kelat med katten,gett den mat och vatten osv.. så dom kom nyss hem, så kom lilla Nancy nyss in med 300 :- till mig som tack för hjälpen! så himla snällt, tack så mycket! var bara kul att få hjälpa till. ♥


deras söta kissekatt!

18:00' when you go round round!

jag är med och tävlar hos min kompis hannas blogg! http://www.nattstad.se/hannastangberg

Bild på oss två.

love you.

20:23' movietime!

nu ska jag in till min granne och kolla på saturday night fever! har redan sett den innan, och det är verkligen en film jag kan rekomendera! john travolta är med i den, var kär i han när jag var liten,, hahaha! :$ såg GREASE första gången med min faster när ja var 3-4 år, och jag grät som fan varje gång! kunde se den exakt hela tiden, grät och grät lika mycket varenda gång! hahaha (a) tycker den är lika bra nu med, men så längesen jag såg den.. får se den snart igen, ligger ju bara och väntar på mig bland mina andra filmer! och snygg var han när han var ung, riktigt sexig! så tjejer glöm det, john travolta och tom cruise är mina killar! (a)

har även john travoltas autograf (a) pappas kompis jobbade med såna kändisar och kan skaffa vilken autograf som helst eller var det var, (a) lite stolt är jag att jag har hans autograf, samt denna bilden under

denna bilden + autograf.




13:17' godmorgon.

har ni sovit gott? jag har inte sovit så bra, har haft ont i min rygg och mina knä.. aja nu ska jag sluta böla! ;)
har precis druckit te och ätit frukost, gott! :D så nu ska jag göra v mig lite och sedan in till min granne, och kela med deras katt. jag passar deras hus sen i torsdes, och ska passa det tills imorgon. så är där inne och kollar film, myser med katten, ger den mat osv.. rätt mysigt att bara komma hemifrån! och dom hade även köpt massa godis och läsk till mig! sen får jag även pengar för att jag passar deras söta katt! :D så himla snällt! 

 
kolla så mycket gottgott! :D

23:23' kort skinjacka.

vad tycker ni om kort skinjacka med spännen och nitar?  jag tycker det är döööö snyggt. har börjat kolla runt och har hittat sidor, mamma har även hittat en skit snygg, så vi får åka ut till ett ställe i malmö där dom har extremt snygga skinjackor!

sånhär modell är jag ute efter :


skit snygga!


22:22' melodifestivalen!

nåja, nu vet vi vem som ska representera sverige, och det är Eric saade! vad tyckte ni om honom? :D snygg är han iallafall ;) själv så hade jag hoppats mer på Danny, super bra låt, sån man vill höra när man går ut och dansar. Erics låt var mer samma sak hela tiden vad jag tyckte! haha jag ringde in och röstade 4 gånger på Danny.. så jag hjälpte till lite iaf! (a) åt även två goa köttbulls mackor medans vi kollade på melodifestivalen! :D skit gott! :D

visst ser min köttbulls macka skit god ut? :D haha.



och så skickade jag ett sms/röst på Danny, och då fick man en bild på honom! skit snygg är han samt eric :

(tryck på länken för att komma till hans låt)

Danny Saucedo – In The Club

16:52' hair!

många undrar hur jag gör mitt hår, alltså dessa tre frisyrerna! så tänkte berätta nu idag hur jag gör frisyr nr 3. och dom andra nummerna berättar jag någon annan dag, fast då blir det nog en video eller bilder från steg till steg, för det är svårare att berätta. men lets start!

för att få dom där snygga lockarna så håller jag på i minst 2 timmar för att få till dom... och sen går jag till en frisör så hon kan fixa till dom!
- eller inte! hahaha! jag gör inget speciellt mer än att när jag vill ha lockigt så lägger jag mig med halv blött går, alltså låter det självtorka och då får jag såna riktigt snygga lockar! och dom lockar som ser så livlösa ut fixarr jag till med en plattång och lockar dom, enkelt va? ;) haha! men innan jag ska låta det självtorka så lägger fixar jag min bena, att jag tex vill ha mitt bena så kammar jag till en mittbena, och fönar till det lite så det blir fuktigt! sen när jag då har vaknat ( om jag sover med det ) så kamar jag bara min mitt bena (luggen då ) och sedan plattar det, och puffar till och tupperar lite samt lite hårspray! :D skit lätt att göra! men vet inte om det funkar på alla hårtyper, men testa gärna och sen säg till hur det blev! :D
men jag har aldrig testat att locka det när jag har mitt löshår.. får väll testa det snart, men då behöver jag någon som kan hjälpa till! :D
- men som sagt dom andra nummerna 1 och 2 :an dom lägger jag ut video på när jag fixar mitt hår eler bilder för steg. det kan ja också göra till nummer 3! :D

1. vanligt platt hår, men tupperad boll lugg!


2. vanligt platt med mittbena


3. mittbena med lockar.

13:31' visning på mitt rum!

här kommer en video på hur mitt rum ser ut, och jag pratar ganska konstigt men det beror på att jag var sjuk, haha och förlåt för jag hostade, ganska räligt men orkade inte ta en ny video! men hoppas ni nöjer er med denna videon fast den är sne, men kunde inte ändra åt andra hållet! :


01:50' nattstad? ..

jo jag har faktiskt tänkt.. jag fyller 16 år i maj, och då ska jag gå över och blogga på nattstad istället! men det behöver vi ju inte gå i på just nu, för det är en ganska bra tag till dess! haha! ;)

hej är du sugen på att tjäna pengar på internet? gör som mig & bli medlem på

http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=30201 , du får redan 20 kr om du blir medlem! så bli medlem genast nu, det tar inte mer än några minuter, och det kostar givetvist inget! :D


23:09' trevlig dag!

nu har jag räknat ihop rösterna och vinnaren är Hanna! en underbar liten tös, ja jag känner henne! & gumman tack för idag hade verkligen sjukt roligt och en mysig fika! love you! <3

hennes blogg : http://www.nattstad.se/hannastangberg

btw, ni får se en bild på oss två senare, senast hon sov här!

16:49' bli medlem exakt nu!!!!!

ni har väll inte glömt att ni kan tjäna pengar gratis på internet? genom att värva dina vänner och dessutom om du ändå ska handla någonting genom internet varför inte göra det på en sida som ger dej rabatt och pengar? bli medlem som jag och tjäna gratis pengar redan nu, du får redan 25:- om du gillar deras facebook sida och 20:- om du klickar på länken du får till din mail när du blivit medlem du får 8:- per person som blir medlem, hur bra är inte detta? BLI MEDLEM REDAN NUNUNUNU!! :D

Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet

http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=26583

plusikassan.se

15:50' godmorgon!

ligger i soffan och kollar på 8 mile! så sjukt bra den filmen är asså!! och eminem är helt grym! big love to him!
idag händer inte så mycket ska kanske dra en sväng till farmor & farfar och lira cod med honom! :D
asså jag har funderat.. det är jätte många som säger eller mest min pappa som säger att jag ska bli brunett elle svart hårig eller röd hårig.. men asså jag var brunett innan, men jag vill helst vara blondin.. trivs och pasar i både mörka och ljusa färger vilket jag är sjukt glad över! :D men har tänkt om jag ska lägga i småsmåsmå ljusa slinger i håret , eller ask blont.. eller ska jag vara kvar som platinablont hår? ;) men till sommaren så kommer jag endå vara platinablond i vilket fall som helst!!

men om jag ska lägga i bruna slinger eller något sånt så hade jag tänkt såhär fast ljusare :


nu ska jag fortsätta kolla på 8 mile!


02:29' godnatt!

nu ska jag nanna, godnatt! hörs när jag vaknar, och då kommer det komma upp video inlägg på hur mitt rum ser ut ( många som ville se ) både hår och mode tips, musik tips, och massa annat smått och gott! så hålll er uppdaterade!


01:20' ska jag? ...

ska jag klicka hem denna söta tunikan? :D hm...... jo mn jag tror jag gör det, visar mamma imorgon så får hon klicka hem den till mig... om jag inte hinner ångra mig? ;)


söt vvaaaaaa? :D
- men nu ska jag dejta kudden, bloggar mer imorgon! kisssssses!
btw: give me tips på vad jag ska bloggga om!

00:51' svar på tal!

fråga : hahaha en fråga du kollar ip nummer för de är typ 7 pers som röstat på 4an samma tid me bara en sekund imellan o skriver olika namn :P

svar: jaa självklart så kollar jag ip nummerna! man får bara rösta på samma ip adress en gång om dagen! men antagligen så är det nummer 4 som har bett någon att rösta på hennes outfit? ja vad vet jag, det är iaf inte samma ip adress! :))

23:50' trevlig dag med ricci! ♥

hej bloggen! kom hem från skolan vid 3 sedan duschade jag och gjorde vid mig och åke till stan vid 5 & träffade lilla ricci! :D vi åt på subway första gången för oss båda! och det blev en tonfisk macka, gott! :D och så pratade vi en massa skit :D så himla skönt att bara snacka! senare på kvällen så träffade vi Brian.. jaa vad ska man säga om det? aja bara ricci och jag som vet så går inte in på det här på bloggen! men kom hem vid halv 10 så har kollat på big brother med pappa och just nu håller han på att kolla på någon huligan film! rätt nice att se såna filmer! ;) och imorgon har vi studie dag vilket innebär att jag är ledig hela dagen och då ska jag bannemej sova ut läääääänge! (a) tack för idag ricci ♥ och dagen blev ennu bättre med solsken!


20:00' TÄVLINGEN FORTSÄTTER!

TÄVLING FORTSÄTTER!


så kul det var att så många ville vara med, och alla hade jätte snygga outfit's !
nu har vi kommit så långt så jag har bestämt vem som kommit vidare till finalen! det går ut på att jag ska lägga in bilder som har gått vidare i finalen, och då är det ni läsare som ska bestämma vem som har snyggast outfit och ska vinna! och ni röstar med att skriva numret som bilden ni vill ska vinna står på! enkelt va? :D
så ni som är med i finalen, det gäller nu för er att samla poäng & SPRIDA och det kan ni tex göra med att be folk kommentera eller lägga in på er blogg att ni är med i tävlingen och behöver poäng! go for it!
jag avslutar tävlingen på onsdag 16:00 .. SE NU TILL ATT JUST DIN FAVORIT VINNER! RÖSTA RÖSTA!


1.


2.


3.


4.


5.


6.

19:32' dagens fucking outfit ;)

haha ni klagar på att jag aldrig lägger in bilder på min outfit.. så här kommer en vanlig enkel skol outfit! men man kan även puffa till med extra smycken om man tex ska på fest eller något! :)



jeans - only.
magtröja - h&m.
skärp - gina t.
mobilväska - ullared.
pilotglasögon - hemligt! ;)

19:26' shoeees! (L)

jag lovade ju er att ni skulle få se mina nya skor! så här kommer en bild på dom! dom är verkligen super duper sköna och dom är köpta på scorett!! :D



visst är dom fina? :D puss!


19:00' chill dag!

har varit en chill dag idag! var i skolan som gick jätte snabbt sen efter skolan så följde joshua min bästa killkompis med mig hem :D vi hade skit kul, satt på chatroulette, och då hade han mitt löshår på sig och losades vaara en fliiiicka :D hahaha! fick reda på att nationella i svenskan i både läsförståelsen & med det skriftliga gick skit bra! och jag var över godkänd nivån! :D härligt :D :D och gud vilket fint och skönt väder det har varit idag, man mår verkligen bra och man blir ennu piggare när solen tittar fram :D blir nog ingen träning idag, mitt knä är helt cp svullet och gör ont.. :( hände en olycka igår.. min bror och pappa skulle jaga varandra på skoj så gick jag och då kom min bror springandes bakom mig och puttar mig så jag flyger framåt och landar med mina knä.. och jag får lixom en strålning genom knäna och hela knä skålen blev cepe och jag började att skrika som fan och gråta.. så kunde jag inte gå iheller, så pappa fick bära mig till soffan.. och jag har ju problem sen innan och mina knän är alltid svullna.. helt cepe aså! så kunde inte sova igår iheller av att det bultade av smärta.. :( usch! SYND OM MIG! :( BUUUUHU..

här kommer bilder på mig och joshua! (L)



chatroulette <- random. -> joshua i mitt löshår & jag

<- random gubbe. -> joshua & jag

20:27' underbar helg!

hej alla bloggläsare! ;) har haft en underbar helg! ska berätta vad som hände igår!
Moa,Sandra och Silvo kom till oss igår vid 11 tiden. sen gjorde jag och moa vid oss och stack upp till familia och fikade , träffade även min faster och hon köpte en skit cool ring ( komer bild snart ) sen drog vi hem och gjorde vid oss lite mer, och hade allmänt kul, moa har lika torr humor som mig! sen åt vi grillat och vi käkade cevapi, makedonska cevapi , inte sånt falskt maxi kryddor utan kryddor min farmor själv gör! muuums! :D
sen hade vi å hela huset fullt och sen vid 12 på natten stack jag och moa ut för att träffa kevin och tommie, men dom är fan blåsta och tar bussen till mig och sen går inte deras buss hem förens 02:12 eller vad det var, så dom var cepe sura.. eller kevin! haha, så dom skulle gå hem! great! (y) men det slutade med att dom gick hem till mig, ja dom hittade vägen hem till mig (Y) så vi kollade film och så. sen fick dom stjuss hem! och idag åkte dom hem vid 12 tiden, så jag mamma och pappa gick ut i skogen med boss, har varit extremt skönt väder! så jag chillade ut med mina pilotglasögon! ;) 

MISSA INTE TÄVLINGEN NUUUUUUUUUUUUUUU!

här kommer ringen som min underbara faster köpte!



frääään va? ;)

20:10' angående tävlingen! viktigt!!!

SKULLE EGENTLIGEN HA TÄVLING!

men det var så många som inte hade hunnit att fixa bilder så jag avslutar ävlingen antingen imorgon eller på tisdag! så se till att ANMÄLA er nuuuuuuuuu!!


12:00' godmorgon!

blev väckt för en timme sen av att silvo, sandra & moa var här! nu är pappa & silvo och handlar middag och jag & moa håller på att göra v oss, vi vet inte riktigt vad vi ska göra men antagligen till familia och fika och kolla affärer eller in till stan! :D men jag uppdaterar mer senare! puss!

& glöm inte tävlingen!!

21:00' godkväll!

hejsan alla, har inte bloggat idag för har haft annat att göra! jag vaknade vid 2 tiden och sen byggde jag och mamma ihop min byrå och det tog en timma! sen kom allt det jobbiga att jag skulle setta alla grejor i lådorna.. men min smara mamma köpte med såna små fickor som man lägger in i byrån som man då kan ha tex strumpor i en och troser i en annnan ficka osv. men jag har istället smink i en ficka och hårspray,parfym,smycken,nagellack! mycket smart, och ordning! :D sen städade jag heeeela rummet och fixade och trixade, imorgon ska vi ha gäster som ska sova här. silvo och hans två av hans döttrar ska komma hit! ska bli kul :) nu ska jag gå ne och fixa något gott att äta sen blir det big brother med familjen :D men här kommer bilder på byrån och fickorna ( bilderna är tagna ifrån google.se så inte mina bilder! )


sån byrå.

 
( fast mina fickor är svarta, OBS bild från google. )


00:51' varit så upptagen!

har varit rätt så upptagen nu ikväll, har städat eller rättare sagt kastat allt ur mina lådor, för ska kasta den byrån mamma och pappa köpte en nu svart och fin byrå till mitt rum idag eller igår, kommer bild senare. sedan kollade jag på BB och nu sitter jag här och dricker iskall cola och kollar film! hehe! :D börjar bli ganska trött nu, så ska stänga av datan snart! så ni får ha det så bra alla som läser detta & godnatt på er! :*

btw: glöm inte att anmäla er till tävlingen! rulla ner lite så kommer det :D puss!


18:59' sick!

stannade hemma ifrån skolan idag! så vaknade inte förens vid 3 så har bara chillat idag, blir ingen skola imorgon iheller! intressant för er va? ;) haha! håller på att städa och rensa mitt rum, får städa det typ varannan dag för det är så stort så mitt golv blir till en stor garderob ibland :$$ fyyy!

fick en fråga om varför jag aldrig är med louise mer? och det är för att vi typ irreterade på varandra och bråkade för små saker.. kan vara för att vi var så pass tajta ett tag? ja jag vet inte.. tycker det är synd att det är som det är, men hoppas vi kan ändra på det. men vi ska ses snart i vilket fall som helst, hon ska få sitt kort som hon glömde här och jag min halsduk. så får vi väll se vad som kommer att hända. kanske blir vi lika tajta som innan? eller inte.. aja!

nu ska jag ner och gå ut med min vovvis! puss!

21:33' hampuuuuuuuuuuus!

okej, som du vill. ska skriva lite om dig nu Hampus! :* haha.
vi har träffats två gånger en gång på pascha & andra på Cantina! minns inte så mycket om dig hampus, men du var en snäll påg när vi träffades på pascha, minns inte så mýcket så ska inte säga allt för mycket!! och sen är du en snäll pååååg när vi snackar på msn! tycker vi får ses snart och festa eller hitta på något annat skoj!! eller vad säger du gubben? ;) hahah <3

här kommer en bild på hans tjej kompis & Hampus! enjoooy it!


21:00' Skriv skriv skriv skriv skriv skriv skriv skriv skriv skriv skriiiiiiiiiiiiiv!!!!!!!!!!!

OKEJ! jag kommer att lägga in 4 bilder jag har tänkt till min header, så ni får kommentera vilken ni tycker jag ska ha som header!? och om ni väljer nr 4 så skriv om ALEXANDRA ska vara med i bilden eller om det bara ska vara på mig! write toooo meee, vill läsa era åsikter!
btw: bilderna blir normala på headern och bättre bildljus och sånt, så bry er inte om storleken på bilderna!
bild 1:


bild 2:



bild 3:



bild 4:




29:59' suck!

hej allihopa! asså seriöst min näsa bara rinner och rinner, och har sån huvudvärk så det inte är sant!  får helt enkelt se om jag mår bra imorgon, annars blir det att stanna hemma ifrån skolan! synd, för nu har jag verkligen kommit igång med skolan, men vi har inte mycket läxor denna veckan, och det är bara att skriva lite på engelskan, vilket jag gjorde klart innnan idag! ochh jag får ju iheller inte gymma nu när jag är så kass.. :( buuuhu! börjar bli litta små hungrig, så ska ner och göra en proteinare & äta start! mums! sen vid 10 så börjar BB :D längtar redan! det blev verkligen ennu roligare när Gurkan kom in i huset! ' jalla jalla jalla, inte dricka alkohol, jag bestämma över killarna' hahahah! dog av flabb igår! och Roza verkar vara rätt populär bland boysen! ;) ni kanske la marke till att Niklas försökte ragga & sånt igår, men det gick inte hem så bra kändes det som... Martin hade turen på sin sida... nåväl vi får se vad som händer ikväll people! :D kisses!

17:17' jag är bäst.

jag är mycket snyggare än dig och mycket bättre än dig, så kom inte här & tro något bitch! ;)

hejsan alla! har ni haft en bra dag? jag har haft en strålande dag! :D skolan gick extremt bra, fick reda på nationella och anda prov vi haft innan lovet, och jag kan erkänna själv att jag blev förvånad att det gick så bra! :D mina föräldrar är extremt stolta över lilla mig nu! (a) hihi! håller på att plugga lite No samt Engelska! vi har även gäster hemma hos oss nu, eller ja min kusin och min farbror och hans fru, dom har ätit middag här, gotttgott!
fick en fråga om vad jag valde som gymnasie val, och det är:

1. frisör på nic.
2. makeup/stylist på nic.
3. makeup/stylist på drottning blanka.

vad har ni själva valt? :)

21:55' amela (L) natalie

Amela detta inlägget är enbart för dig! vet att du brukar läsa min blogg, och du sa att min blogg var den ända blogg du läser! gulligt! :* shit, vi har kännt varandra sen vi var små skitungar, och våra föräldrar har även kännt varandra innan vi föddes, våra pappor iaf! även fast vi bor 20min ifrån varandra så träffas vi knappt! så sjukt dålig stil av oss båda!! :o jag kan snacka med dig om allt, och du förstår mig!! och jag hoppas att du vet att jag alltid finns för dig! som vårt lilla samtal idag, så mysigt och kul att snacka med dig på telen, som vi alltid brukar göra! bara snacka en massa skit, hih! tjejsnack!! :D behövs alltid med dig :* hahah och förlåt att jag tur upp detta men som sagt sist vi var så var vår konversiation såhär:

amela: fyy vad fin kropp du har natalie!
natalie: skojjar du? du som har det, perfekt kropp!
amela: haha usch nej, älskar din.
natalie: haha.. du har större bröst än mig..
amela: hhahahah, du har mycket större bröst än mig!
osv osv osv.... hahahahah! vi är bäst älskling!
ville bara att du skulle veta att jag älskar dig barn doms vän!! <3 från vaggan till graven!




21:50' more shopping... oboy!

btw: kom på att jag inte har visat det jag köpte när vi var i malmö på lovet! kan lägga in bild när jag har tid, men så snart som möjlig iaf, annars kanske jag hittar bilder på internett/deras hemsider! jag köpte:

1. en grå magtröja.
2. underkläder
3. pilotglasögon ( ska snart löpa äkta pilotglasögon med ett viss märke, kommer gå på en tusen lapp! )
4. skit snygga skor! min nya kärlek! (a)

21:45' music drug!!! :|||

denna låten har jag drogat sen i måndes! extremt bra med jennifer lopez & pitbull! och den intro musiken i början är extremt bra, glömmer alltid vad den heter! :$$ hahah :( men här kommer den!

( tryck på länken!! )

Jennifer Lopez – On The Floor





21:36' back to start!

nu ska jag banemig börja blogga på allvar igen! tycker det är så kul att blogga! hihi! har även snart en ny header/design på ingång, så det är därför jag inte la ut mina nya bilder för hade tänkt att ha någon eller en av dom på headern! så det får bli en överaskning för både er & för mig, för vet inte ännu hur den ska se ut! har ni några förslag så säg till! men min favorit färg är rosa som ni kanske redan vet! :* pinklady! (a)
har åkt på en riktig förkyldning som ALLLLLLLLLLLLLRID vill försvinna! hela familjen är hemma pga av dom är förkylda och mår dåligt, bara jag som går i skolan, men får se hur jag mår imorgon! snorar och näsan rinner stup i kvart! ussssch! blir nästa aldrig förkyld.. om 20 min så börjar Big Brother, tagga! :D det är extremt kul att kolla på, synd det är såna gamlingar men dom är rätt sköna dom med! han martin ifrån skåne, höööörby är snygg! grrr ;) hahah! ja som sagt alla skåningar är snyggast, och speciellt dom ifrån helsingborg! ;) heheh!